Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes dinamo plesesti
343 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Łopaciuk heeft problemen om de bal te vangen. Čizmić rent richting de bal. Čizmić speelt de bal door. Edwikowski met een sublieme pass. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - dinamo plesesti 1:0

8e minuut.
Gacek passt de bal in één keer door. Daar is Caterincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čizmić speelt de bal door. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Coreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Selvood passt de bal met de wreef. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čizmić. Čizmić krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gniadkowski met een sublieme pass. Čizmić speelt de bal door. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski schiet op doel. Esterházy kopt de bal weg. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Coreda passt de bal zonder na te denken. Gniadkowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Oprescu de bal onder controle te krijgen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Beyaz met de inworp. Daar is Canosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canosa passt de bal met de wreef. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gîrbaciu kopt de bal weg. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić maakt een afschuwelijke overtreding. Canosa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Canosa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Anh Tài rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stejarul Vlad Tepes - dinamo plesesti 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Edwikowski de bal. Edwikowski speelt de bal door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel. Fillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - dinamo plesesti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 49%, dinamo plesesti 51%.
Stejarul Vlad Tepes - dinamo plesesti 2:1

47e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc geeft een hoge lob. Łopaciuk kopt de bal weg. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pažin is nu in balbezit. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa passt de bal met de wreef. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Canosa is nu in balbezit. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa begaat een overtreding. Canosa krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Čizmić onderschept slim de pass. Canosa onderschept slim de pass. Canosa met een sublieme pass. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Selvood probeert de bal aan de voet te houden. Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Coreda is nu in balbezit. Gîrbaciu onderschept slim de pass. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vasile passt de bal in één keer door. Selvood rent richting de bal. Selvood met een sublieme pass. Pažin rent richting de bal. Pažin draait met de bal, schiet en ... Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stejarul Vlad Tepes - dinamo plesesti 2:2

76e minuut.
Drăgoi probeert naar een medespeler te passen. Edwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwikowski probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin passt de bal zonder na te denken. Anh Tài rent richting de bal. Canosa rent richting de bal. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Coreda onderschept slim de pass. Edwikowski onderschept slim de pass. Edwikowski passt de bal in één keer door. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Coreda onderschept slim de pass. Vasile is nu in balbezit. Vasile probeert naar een medespeler te passen. Selvood heeft problemen om de bal te vangen. Selvood geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Oprescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu geeft een lange en hoge pass. Beyaz heeft problemen om de bal te vangen. Beyaz geeft de bal voor. Anh Tài maakt een snoekduik en kopt de bal. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Peña trapt de bal weg. Čizmić is nu in balbezit. Čizmić probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 56%, dinamo plesesti 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stejarul Vlad Tepes - dinamo plesesti 2:2