Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSkinsBerceni Fc Nazdravanii
541 Tactiek 343
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 50.6
average Schieten formidable
adequate Passen very good
poor Verdedigen good


11e minuut.
von Hof is nu in balbezit. Filyan onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. von Hof met een snelle inworp. Virtejaru geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Virtejaru speelt de bal door. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder passt de bal met de wreef. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Mâlcu de bal onder controle te krijgen. Prunariu is nu in balbezit. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Fc Nazdravanii 0:1

36e minuut.
Rekuć kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flores. Rekuć is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zdyluś met een snel genomen vrije trap. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Rekuć onderschept slim de pass. Rekuć geeft een hoge lob. Ioveanu geeft een hoge lob. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zdyluś de bal. Virtejaru is nu in balbezit. Met opzet legt Zdyluś zijn tegenspeler op de grond. Zdyluś is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Gombkötő heeft problemen om de bal te vangen. Rekuć onderschept slim de pass. Rekuć passt de bal met de wreef. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Virtejaru met een sublieme pass. Leibur bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibur passt de bal zonder na te denken. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 64%, Fc Nazdravanii 36%.
SSkinsBerceni - Fc Nazdravanii 0:1

47e minuut.
Rekuć raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Purcărea komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Prunariu passt de bal met de wreef. Minder rent richting de bal. Minder speelt de bal door. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
von Hof probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer passt de bal met de wreef. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. Padrón bokst de bal weg.

62e minuut.
Schaeffer met een sublieme pass. Palma is nu in balbezit. Palma passt de bal met de wreef. Prunariu rent richting de bal. Prunariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ioveanu rent richting de bal. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Leibur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu geeft een hoge lob. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ... Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Filyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer geeft de bal voor. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Flores geeft de bal voor. Bărzoi kopt de bal weg. Purcărea probeert de bal aan de voet te houden. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Prunariu rent richting de bal. Palma rent richting de bal. Prunariu is nu in balbezit. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 64%, Fc Nazdravanii 36%.
SSkinsBerceni - Fc Nazdravanii 0:1