Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brasovia2007 New Wings
4-1-3-2 Tactiek 433 ATAC POZITII
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 29.5
formidable Schieten adequate
good Passen weak
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Ruiz García speelt de bal door. Agnoletti rent richting de bal. Agnoletti geeft de bal voor. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - New Wings 1:0

8e minuut.
Pérez Piñeiro rent richting de bal. Pérez Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Hay speelt de bal door. Gesios rent richting de bal. Gesios draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - New Wings 2:0

10e minuut.
Ruiz García passt de bal met de wreef. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro met een sublieme pass. Hay is nu in balbezit. Hay draait met de bal, schiet en ... Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gesios is nu in balbezit. Gesios draait met de bal, schiet en ... Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - New Wings 3:0

13e minuut.
Grigorie passt de bal zonder na te denken. Daar is Agnoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agnoletti probeert naar een medespeler te passen. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Gesios rent richting de bal. Gesios passt de bal met de wreef. Pérez Piñeiro heeft problemen om de bal te vangen. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnoletti speelt de bal door. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - New Wings 4:0

17e minuut.
van Heemst onderschept slim de pass. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García geeft een hoge lob. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Agnoletti passt de bal in één keer door. Ruiz García met een sublieme pass. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - New Wings 5:0

25e minuut.
Klungelig pakt Rogers de bal. Agnoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnoletti passt de bal in één keer door. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Esteban probeert naar een medespeler te passen. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro met een sublieme pass. Gesios rent richting de bal. Gesios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cristinel geeft de bal voor. Inworp. Agnoletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hay is nu in balbezit. Gesios rent richting de bal. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel passt de bal zonder na te denken. Gesios heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gesios is nu in balbezit. Klungelig pakt Pérez Piñeiro de bal. Gesios rent richting de bal. Gesios draait met de bal, schiet en ... Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - New Wings 6:0

44e minuut.
Vulpeşean speelt de bal door. Agnoletti rent richting de bal. Agnoletti geeft de bal voor. Daar is Gesios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 15%, New Wings 85%.
FC Brasovia2007 - New Wings 6:0

47e minuut.
Hay rent richting de bal. Hay haalt uit met een fantastische trap. Cristinel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agnoletti geeft een hoge lob. Hay springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Menjívar rent richting de bal. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García passt de bal met de wreef. Hay is nu in balbezit. Hay schiet op doel. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Cichowlas met een sublieme pass. Agnoletti kopt de bal weg. Banu kan de bal niet met de borst controleren. Menjívar onderschept slim de pass. Menjívar geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - New Wings 7:0

62e minuut.
Bumbescu is nu in balbezit. Hay onderschept slim de pass. Hay passt de bal in één keer door. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pérez Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar passt de bal zonder na te denken. Hay rent richting de bal. Hay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Pérez Piñeiro rent richting de bal. Pérez Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García onderschept slim de pass. Pérez Piñeiro speelt de bal door. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - New Wings 8:0

70e minuut.
Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro speelt de bal door. Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Hay rent richting de bal. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - New Wings 9:0

72e minuut.
Agnoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnoletti met een sublieme pass. Hay rent richting de bal. Hay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - New Wings 10:0

78e minuut.
Bumbescu kopt de bal weg. Ruiz García kan de bal niet met de borst controleren. Menjívar met een sublieme pass. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. Cichowlas bokst de bal weg. Hay is nu in balbezit. Hay schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Gesios heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro passt de bal met de wreef. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - New Wings 11:0

83e minuut.
Bumbescu geeft de bal voor. Ruiz García is nu in balbezit. Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bumbescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gesios geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ruiz García geeft een hoge lob. Hay is nu in balbezit. Hay geeft een hoge lob. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro draait met de bal, schiet en ... Cichowlas bokst de bal weg. Hay springt en kopt de bal. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Menjívar geeft een lange en hoge pass. Pérez Piñeiro probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Piñeiro geeft de bal voor. Agnoletti probeert de bal met de borst te controleren. Agnoletti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 14%, New Wings 86%.
FC Brasovia2007 - New Wings 11:0