Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 17221
Universitatea Cluj-Napoca FC GMC
U 523 Tactiek Manevra 1
51% Balbezit 49%
20% Spel op eigen helft 80%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 38.3
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Dandu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ronaldo kopt de bal weg. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Dandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 1:0

6e minuut.
Dandu met een sublieme pass. Mądzielewski controleert de bal met de borst. Buia maakt een afschuwelijke overtreding. Mądzielewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mądzielewski met een snel genomen vrije trap. Hirata springt en kopt de bal. Dandu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 2:0

9e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Secăreanu rent richting de bal. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir schiet op doel. Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 3:0

17e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Zamfir met een sublieme pass. Mowlik probeert naar een medespeler te passen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Dandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 4:0

18e minuut.
Davidovici geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi met een snelle inworp. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dandu trapt de bal weg van het doel. Maradona-Lmaghrib kopt de bal weg. Zamfir kan de bal niet met de borst controleren. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Secăreanu de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maradona-Lmaghrib met de inworp. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski geeft de bal voor. Zamfir springt en kopt de bal. Paal!

25e minuut.
Ronaldo speelt de bal door. Sruthi rent richting de bal. Sruthi geeft een hoge lob. Zamfir krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 5:0

26e minuut.
Hirata rent richting de bal. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Secăreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sruthi zal de hoekschop nemen. Sajewicz kopt de bal weg. Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Zamfir de bal onder controle te krijgen. Sajewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zamfir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamfir neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 6:0

30e minuut.
Sruthi onderschept slim de pass. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski geeft een hoge lob. Mowlik krijgt zijn hoofd ertegen. Dandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Andrieş kopt de bal weg. Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski speelt de bal door. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Maradona-Lmaghrib verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik geeft een lange en hoge pass. Hirata maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 7:0

41e minuut.
Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski passt de bal in één keer door. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 8:0

44e minuut.
Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo speelt de bal door. Sruthi met een sublieme pass. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Dandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ninoiu geeft de bal voor. Sruthi kopt de bal weg. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Dandu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 19%, FC GMC 81%.
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 8:0

46e minuut.
Gherghina geeft de bal voor. Inworp. Mądzielewski met de inworp. Sruthi geeft een hoge lob. Zamfir krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ninoiu passt de bal in één keer door. Ronaldo met een sublieme pass. Sruthi speelt de bal door. Hirata heeft problemen om de bal te vangen. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Andrieş probeert de bal aan de voet te houden. Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski passt de bal met de wreef. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski speelt de bal door. Zamfir rent richting de bal. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mowlik is nu in balbezit. Mowlik passt de bal in één keer door. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Dandu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 9:0

61e minuut.
Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Sajewicz is nu in balbezit. Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata schiet op doel. Dandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata schiet op doel. Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 10:0

64e minuut.
Maradona-Lmaghrib kopt de bal weg. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski met een sublieme pass. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. Sruthi rent richting de bal. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir schiet op doel. Dandu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 11:0

67e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata met een sublieme pass. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 12:0

72e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Secăreanu onderschept slim de pass. Mowlik verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 13:0

73e minuut.
Ţugui komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Sruthi met de inworp. Mądzielewski geeft een hoge lob. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ţugui rent richting de bal. Ţugui draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zamfir krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 14:0

83e minuut.
Gioga geeft een hoge lob. Mądzielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dandu trapt de bal weg. Daar is Sruthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sruthi met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 15:0

88e minuut.
Gioga geeft een lange en hoge pass. Mądzielewski kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Secăreanu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 20%, FC GMC 80%.
Universitatea Cluj-Napoca - FC GMC 15:0