Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: Valhalla AG Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 25217
Valhalla AG Rapid `1923` Bucuresti
ss Tactiek je 1
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 55.4
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen goed


3e minuut.
Muhacir is nu in balbezit. Muhacir passt de bal in één keer door. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu geeft een hoge lob. Ferestrău maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zelen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
David bereikt de bal nog maar net als eerste. Reislant speelt de bal door. Vlatković is nu in balbezit. Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr schiet op doel. Ciorchine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ferestrău onderschept slim de pass. Ferestrău passt de bal met de wreef. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu geeft een lange en hoge pass. Ştrudel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ştrudel is nu in balbezit. Uriarte onderschept slim de pass. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu geeft de bal voor. Ferestrău springt en kopt de bal. Zelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ausina kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert David de bal onder controle te krijgen. Stuhr rent richting de bal. Stuhr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
David verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine geeft een hoge lob. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kalkan rent richting de bal. Reislant verovert de bal door een tackle van achteren. Muhacir met een sublieme pass. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Uriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrudel passt de bal zonder na te denken. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău draait met de bal, schiet en ... Zelen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reiter geeft een lange en hoge pass. Vlatković controleert de bal met de borst. Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković onderschept slim de pass. Vlatković draait met de bal, schiet en ... Ciorchine bokst de bal weg. Klungelig pakt Stuhr de bal. Stuhr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Rapid `1923` Bucuresti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 49%, Rapid `1923` Bucuresti 51%.
Valhalla AG - Rapid `1923` Bucuresti 0:1

47e minuut.
Tiuca is nu in balbezit. Canzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tiuca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tiuca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ştrudel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zelen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Gagliano geeft een hoge lob. Ferestrău probeert de bal aan de voet te houden. Stuhr rent richting de bal. Stuhr haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorini passt de bal in één keer door. Muhacir speelt de bal door. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ausina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maloca met een sublieme pass. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap. Zelen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valhalla AG - Rapid `1923` Bucuresti 1:1

76e minuut.
Gagliano verovert de bal door een tackle van achteren. Gagliano geeft een hoge lob. Canzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reislant de bal. Stuhr is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Tiuca rent richting de bal. Tiuca geeft de bal voor. Uriarte is nu in balbezit. Ştrudel verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reiter probeert naar een medespeler te passen. Muhacir geeft de bal voor. Ştrudel krijgt zijn hoofd ertegen. Zelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Peniche probeert naar een medespeler te passen. Canzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canzi passt de bal in één keer door. Daar is Stuhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuhr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ausina geeft de bal voor. Gagliano rent richting de bal. Ferestrău onderschept slim de pass. Ferestrău draait met de bal, schiet en ... Zelen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ciorchine speelt de bal door. Kalkan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Reislant de bal onder controle te krijgen. Vlatković rent richting de bal. Vlatković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 52%, Rapid `1923` Bucuresti 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valhalla AG - Rapid `1923` Bucuresti 1:1