Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newton Heat FC Tămășeu
3-4-3 Tactiek 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 52.3
excellent Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen good


8e minuut.
Theodor passt de bal zonder na te denken. Holban bereikt de bal nog maar net als eerste. Holban passt de bal met de wreef. Buculei is nu in balbezit. Buculei schiet op doel. Bărbulescu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu geeft een hoge lob. bin azad kopt de bal weg. Buculei is nu in balbezit. Buculei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Siladi is nu in balbezit. Buculei rent richting de bal. Siladi rent richting de bal. Buculei is nu in balbezit. Buculei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bărbulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Tataris probeert naar een medespeler te passen. Theodor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grammozis. Grammozis krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu probeert naar een medespeler te passen. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor geeft een lange en hoge pass. Buculei krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Theodor kopt de bal weg. Mascaró heeft problemen om de bal te vangen. Buculei is nu in balbezit. Buculei schiet op doel. Bărbulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - FC Tămășeu 1:0

42e minuut.
Bârlădeanu geeft een hoge lob. Bezdolniy rent richting de bal. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor geeft een hoge lob. Buculei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton Heat 48%, FC Tămășeu 52%.
Newton Heat - FC Tămășeu 1:0

47e minuut.
Alencar probeert naar een medespeler te passen. Garbarini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pagliarulo. Garbarini raakt geblesseerd tijdens het duel. Jankovec komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
bin azad met een sublieme pass. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro begaat een overtreding. Magro krijgt een gele kaart. Buculei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Theodor wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Magro heeft problemen om de bal te vangen. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Weddle geeft de bal voor. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa geeft een lange en hoge pass. Buculei maakt een snoekduik en kopt de bal. Bărbulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - FC Tămășeu 2:0

60e minuut.
Litkowski komt het veld opgelopen. Daar is Mazurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siladi is nu in balbezit. Mazurczak maakt een afschuwelijke overtreding. Mazurczak krijgt een gele kaart. Siladi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pagliarulo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Buculei de bal. Buculei haalt uit met een fantastische trap. Bărbulescu bokst de bal weg.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Grammozis de bal onder controle te krijgen. Theodor rent richting de bal. Theodor passt de bal zonder na te denken. bin azad geeft een hoge lob. Buculei springt en kopt de bal. Bărbulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Buculei rent richting de bal. Buculei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - FC Tămășeu 3:0

68e minuut.
Bârlădeanu met een sublieme pass. Siladi rent richting de bal. Siladi probeert naar een medespeler te passen. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jankovec passt de bal met de wreef. Daar is Mazurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin azad. bin azad krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Jankovec de bal onder controle te krijgen. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Garbarini is nu in balbezit. Garbarini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton Heat 48%, FC Tămășeu 52%.
Newton Heat - FC Tămășeu 3:0