Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`U`_CRAIOVA Valhalla AG
szy Tactiek x1
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 53.9
matig Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorini verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu speelt de bal door. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Reislant passt de bal in één keer door. Muhacir is nu in balbezit. Zawadzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zawadzki krijgt een gele kaart. Muhacir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muhacir met een snel genomen vrije trap. Syrjäkoski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Grideanu de bal onder controle te krijgen. Reislant is nu in balbezit. Măldărăşanu speelt de bal door. Klungelig pakt Ferestrău de bal. Ferestrău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Valhalla AG 0:1

18e minuut.
Amorini passt de bal zonder na te denken. Muhacir rent richting de bal. Muhacir geeft de bal voor. Ferestrău krijgt zijn hoofd ertegen. Bleha probeert de bal aan de voet te houden. Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Olăroiu probeert naar een medespeler te passen. Măldărăşanu kopt de bal weg. Daar is Drapała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Syrjäkoski kopt de bal weg. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tiuca geeft de bal voor. Zawadzki kopt de bal weg. Daar is Pavelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Reislant probeert naar een medespeler te passen. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhacir geeft de bal voor. Syrjäkoski kan de bal niet met de borst controleren. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Amorini probeert naar een medespeler te passen. Măldărăşanu rent richting de bal. Drapała is nu in balbezit. Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 79%, Valhalla AG 21%.
`U`_CRAIOVA - Valhalla AG 0:1

46e minuut.
Bleha probeert naar een medespeler te passen. Savuţă rent richting de bal. Reislant verovert de bal door een tackle van achteren. Reislant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Valhalla AG 0:2

51e minuut.
Tiuca geeft een lange en hoge pass. Măldărăşanu speelt de bal door. Drapała heeft problemen om de bal te vangen. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Valhalla AG 0:3

53e minuut.
Măldărăşanu passt de bal zonder na te denken. Muhacir is nu in balbezit. Muhacir passt de bal met de wreef. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Zawadzki geeft de bal voor. Inworp. Muhacir met een snelle inworp. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu schiet op doel. Olăroiu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Tiuca is nu in balbezit. Tiuca geeft de bal voor. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău draait met de bal, schiet en ... Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Valhalla AG 0:4

61e minuut.
Muhacir passt de bal in één keer door. Reislant bereikt de bal nog maar net als eerste. Reislant passt de bal in één keer door. Tiuca rent richting de bal. Tiuca geeft een hoge lob. Olăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bleha geeft de bal voor. Muhacir kopt de bal weg. Klungelig pakt Zawadzki de bal. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Muhacir geeft een lange en hoge pass. Ferestrău kopt de bal weg. Tiuca probeert naar een medespeler te passen. Ferestrău heeft problemen om de bal te vangen. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Reislant verovert de bal door een tackle van achteren. Reislant speelt de bal door. Tiuca is nu in balbezit. Tiuca geeft een hoge lob. Syrjäkoski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Valhalla AG 0:5

90e minuut.
Muhacir bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhacir speelt de bal door. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 83%, Valhalla AG 17%.
`U`_CRAIOVA - Valhalla AG 0:5