Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tămășeu temptations
4-4-2 Nou Tactiek yep
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 33.9
uitstekend Schieten zwak
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Inworp. Litkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Heck is nu in balbezit. Van Heck geeft een hoge lob. Grammozis kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Aspenes de bal. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - temptations 1:0

11e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala geeft een lange en hoge pass. Van Heck speelt de bal door. Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pantazescu geeft een lange en hoge pass. Homayoun kopt de bal weg. Pazurek is nu in balbezit. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jankovec passt de bal in één keer door. Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspenes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aspenes krijgt een gele kaart. Pazurek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazurczak neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - temptations 2:0

20e minuut.
Aspenes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Litkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jankovec geeft een lange en hoge pass. Pazurek maakt een snoekduik en kopt de bal. Torregiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - temptations 3:0

22e minuut.
Litkowski kopt de bal weg. Jankovec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ayala de bal. Pazurek onderschept slim de pass. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Magro rent richting de bal. Magro geeft een lange en hoge pass. Daar is Mazurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homayoun rent richting de bal. Homayoun geeft een hoge lob. Torregiani bokst de bal weg.

33e minuut.
Ayala kopt de bal weg. Klungelig pakt Koenig de bal. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek schiet op doel. Torregiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - temptations 4:0

34e minuut.
Pazurek rent richting de bal. Litkowski speelt de bal door. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Torregiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chudy met een sublieme pass. Esparta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Homayoun. Homayoun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tămășeu 26%, temptations 74%.
FC Tămășeu - temptations 4:0

46e minuut.
Alencar komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bracone is nu in balbezit. Esparta onderschept slim de pass. Jankovec begaat een overtreding. Jankovec krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Homayoun passt de bal zonder na te denken. Alencar is nu in balbezit. Alencar passt de bal in één keer door. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro passt de bal met de wreef. Koenig is nu in balbezit. Pazurek onderschept slim de pass. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - temptations 5:0

62e minuut.
Inworp. Grammozis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Homayoun speelt de bal door. Alencar rent richting de bal. Alencar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jankovec rent richting de bal. Jankovec passt de bal zonder na te denken. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Torregiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Van Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek passt de bal in één keer door. Alencar is nu in balbezit. Alencar haalt uit met een fantastische trap. Torregiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Doeltrap. Tissot komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Alencar verovert de bal door een tackle van achteren. Aspenes onderschept slim de pass. Aspenes speelt de bal door. Homayoun rent richting de bal. Homayoun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tissot passt de bal zonder na te denken. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek passt de bal in één keer door. Alencar rent richting de bal. Alencar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Van Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Heck geeft een lange en hoge pass. Alencar is nu in balbezit. Alencar draait met de bal, schiet en ... Torregiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - temptations 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tămășeu 20%, temptations 80%.
FC Tămășeu - temptations 6:0