Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unirea Ocna Sibiului BLUESTARS
ocnasu 12- Tactiek 4222
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 51.1
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Lucescu passt de bal zonder na te denken. Kosecki rent richting de bal. Kosecki passt de bal zonder na te denken. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Daar is Lucescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roopõld de bal. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Enciso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Engerer speelt de bal door. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki geeft een hoge lob. Răcaru krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Roopõld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Takács onderschept slim de pass. Fetsko onderschept slim de pass. Fetsko passt de bal met de wreef. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vidrio verovert de bal door een tackle van achteren. Walkowiak is nu in balbezit. Peier probeert naar een medespeler te passen. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Ocna Sibiului - BLUESTARS 0:1

28e minuut.
Peier passt de bal met de wreef. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki geeft een lange en hoge pass. Răcaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Walkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Walkowiak passt de bal in één keer door. Fronczak is nu in balbezit. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień geeft een lange en hoge pass. Munteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Minoccheri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosecki passt de bal met de wreef. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Ocna Sibiului - BLUESTARS 0:2

34e minuut.
Răcaru passt de bal in één keer door. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucescu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Lunde geeft een hoge lob. Takács is nu in balbezit. Răcaru onderschept slim de pass. Răcaru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mchedlidze de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kosecki passt de bal in één keer door. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień passt de bal met de wreef. Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangion schiet op doel. Munteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Ocna Sibiului 62%, BLUESTARS 38%.
Unirea Ocna Sibiului - BLUESTARS 0:2

46e minuut.
Tokaj passt de bal in één keer door. Mangion rent richting de bal. Engerer is nu in balbezit. Mangion onderschept slim de pass. Mangion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Takács passt de bal in één keer door. Lunde rent richting de bal. Lunde geeft de bal voor. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răcaru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Ocna Sibiului - BLUESTARS 0:3

50e minuut.
Peier passt de bal in één keer door. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki passt de bal in één keer door. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Olechwierowicz speelt de bal door. Lucescu rent richting de bal. Fronczak verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vidrio geeft een hoge lob. Lucescu kopt de bal weg. Daar is Takács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Peier met een sublieme pass. Fronczak is nu in balbezit. Garbień speelt de bal door. Ijicov is nu in balbezit. Ijicov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Takács verovert de bal door een tackle van achteren. Takács speelt de bal door. Tokaj rent richting de bal. Tokaj geeft de bal voor. Mangion krijgt zijn hoofd ertegen. Munteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Klungelig pakt Lucescu de bal. Fronczak onderschept slim de pass. Fronczak speelt de bal door. Olechwierowicz is nu in balbezit. Olechwierowicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Engerer onderschept slim de pass. Engerer passt de bal in één keer door. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Ocna Sibiului - BLUESTARS 0:4

83e minuut.
Engerer passt de bal in één keer door. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz met een sublieme pass. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu geeft een lange en hoge pass. Fetsko geeft de bal voor. Răcaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Enciso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Ocna Sibiului - BLUESTARS 0:5

89e minuut.
Răcaru geeft een lange en hoge pass. Takács heeft problemen om de bal te vangen. Lucescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lucescu schiet op doel. Mchedlidze probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Ocna Sibiului 57%, BLUESTARS 43%.
Unirea Ocna Sibiului - BLUESTARS 0:5