Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Botoșani 1945 BLUESTARS
Attack Tactiek 4222
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen good


8e minuut.
Engerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Engerer passt de bal in één keer door. Olechwierowicz met een sublieme pass. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Kosecki is nu in balbezit. Kosecki met een sublieme pass. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Steffensson de bal. Fetsko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetsko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - BLUESTARS 0:1

27e minuut.
Peier heeft problemen om de bal te vangen. Avantaggiato verovert de bal door een tackle van achteren. Avantaggiato speelt de bal door. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap. Munteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ligota is nu in balbezit. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru speelt de bal door. Lucescu rent richting de bal. Lucescu draait met de bal, schiet en ... Kalesija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Turbatu is nu in balbezit. Matušek onderschept slim de pass. Matušek probeert naar een medespeler te passen. Avantaggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Avantaggiato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Turbatu met de inworp. Olechwierowicz is nu in balbezit. Olechwierowicz geeft de bal voor. Kalesija probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lunde is nu in balbezit. Matušek is nu in balbezit. Lunde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lunde naar de kleedkamers voor een vroege douche. Matušek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Avantaggiato passt de bal met de wreef. Vidrio verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurowski speelt de bal door. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Botoșani 1945 52%, BLUESTARS 48%.
F.C. Botoșani 1945 - BLUESTARS 0:1

47e minuut.
Peier kopt de bal weg. Matušek is nu in balbezit. Matušek probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... Munteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Peier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosecki speelt de bal door. Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Lucescu rent richting de bal. Lucescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Engerer speelt de bal door. Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Lucescu heeft problemen om de bal te vangen. Lucescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ligota kopt de bal weg. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi speelt de bal door. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Olechwierowicz met een sublieme pass. Răcaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Pálfalvi de bal. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru schiet op doel. Kalesija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Kosecki met een snelle inworp. Lucescu geeft een hoge lob. Pálfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Engerer rent richting de bal. Engerer passt de bal in één keer door. Fetsko speelt de bal door. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu schiet op doel. Kalesija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - BLUESTARS 0:2

66e minuut.
Lăpădat is nu in balbezit. Engerer onderschept slim de pass. Engerer speelt de bal door. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fetsko rent richting de bal. Ligota onderschept slim de pass. Ligota probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat schiet op doel. Munteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... Munteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - BLUESTARS 1:2

69e minuut.
Fetsko bereikt de bal nog maar net als eerste. Avantaggiato is nu in balbezit. Avantaggiato probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Inworp. Arismendi met een snelle inworp. Ligota geeft de bal voor. Lăpădat maakt een snoekduik en kopt de bal. Munteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Botoșani 1945 - BLUESTARS 2:2

74e minuut.
Peier met een sublieme pass. Daar is Kosecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosecki geeft de bal voor. Pálfalvi kopt de bal weg. Engerer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vidrio met een sublieme pass. Fetsko is nu in balbezit. Fetsko passt de bal zonder na te denken. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru draait met de bal, schiet en ... Kalesija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pálfalvi onderschept slim de pass. Pálfalvi geeft een hoge lob. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat schiet op doel. Munteanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Arismendi rent richting de bal. Kosecki onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kosecki neemt de hoekschop. Răcaru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - BLUESTARS 2:3

86e minuut.
Ligota met een sublieme pass. Pálfalvi rent richting de bal. Lucescu is nu in balbezit. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Kalesija bokst de bal weg.

87e minuut.
Olechwierowicz met de inworp. Steffensson probeert de bal met de borst te controleren. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru geeft de bal voor. Daar is Pálfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - BLUESTARS 2:4

89e minuut.
Vidrio geeft een lange en hoge pass. Glavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru onderschept slim de pass. Daar is Răcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răcaru schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Botoșani 1945 59%, BLUESTARS 41%.
F.C. Botoșani 1945 - BLUESTARS 2:4