Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tămășeu F.C. Botoșani 1945
4-4-2 Nou Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
35 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 45
excellent Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Magro rent richting de bal. Magro geeft een lange en hoge pass. Alencar kopt de bal weg. Pazurek heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pazurek krijgt zijn hoofd ertegen. Kalesija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alencar springt en kopt de bal. Kalesija maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 1:0

11e minuut.
Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar is nu in balbezit. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 2:0

13e minuut.
Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu speelt de bal door. Matušek rent richting de bal. Matušek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Litkowski rent richting de bal. Litkowski probeert naar een medespeler te passen. Alencar is nu in balbezit. Alencar draait met de bal, schiet en ... Kalesija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 3:0

22e minuut.
Litkowski met een sublieme pass. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligota is nu in balbezit. Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 4:0

27e minuut.
Jankovec probeert naar een medespeler te passen. Litkowski kan de bal niet met de borst controleren. Litkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Alencar de bal. Alencar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Homayoun rent richting de bal. Homayoun passt de bal zonder na te denken. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 5:0

33e minuut.
Jankovec passt de bal met de wreef. Pazurek speelt de bal door. Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar rent richting de bal. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Kalesija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 6:0

40e minuut.
Jankovec onderschept slim de pass. Jankovec speelt de bal door. Pazurek heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Kalesija probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Pazurek geeft de bal voor. Alencar is nu in balbezit. Alencar draait met de bal, schiet en ... Kalesija maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pálfalvi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tămășeu 34%, F.C. Botoșani 1945 66%.
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 7:0

51e minuut.
Grammozis probeert de bal met de borst te controleren. Grammozis speelt de bal door. Jankovec speelt de bal door. Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 8:0

53e minuut.
Homayoun neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Pálfalvi de bal. Alencar rent richting de bal. Alencar draait met de bal, schiet en ... Kalesija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 9:0

57e minuut.
Litkowski rent richting de bal. Litkowski geeft een hoge lob. Homayoun kopt de bal weg. Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 10:0

58e minuut.
Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi rent richting de bal. Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek schiet op doel. Kalesija maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 11:0

64e minuut.
Boonkasemsanti geeft een hoge lob. Inworp. Magro met een snelle inworp. Homayoun geeft de bal voor. Pazurek maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalesija bokst de bal weg.

77e minuut.
Kalesija met een sublieme pass. Magro rent richting de bal. Magro geeft de bal voor. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lăpădat heeft problemen om de bal te vangen. Van Heck probeert naar een medespeler te passen. Litkowski met een sublieme pass. Pazurek rent richting de bal. Pazurek schiet op doel. Kalesija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Steffensson kan de bal niet met de borst controleren. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski passt de bal met de wreef. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 12:0

89e minuut.
Magro probeert naar een medespeler te passen. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun probeert naar een medespeler te passen. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tămășeu 25%, F.C. Botoșani 1945 75%.
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 12:0