Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . FC INTERNATIONALE
SPATAKUS_99 Tactiek *Alina*
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Dumitrescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roşca komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Ryjek is nu in balbezit. Ryjek passt de bal zonder na te denken. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barmby de bal onder controle te krijgen. Uchoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kozik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Královec controleert de bal met de borst. Ryjek begaat een overtreding. Ryjek krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Roşca met de inworp. Mendalka geeft een hoge lob. Tiko is nu in balbezit. Tiko draait met de bal, schiet en ... Uchoa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seppi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - FC INTERNATIONALE 0:1

27e minuut.
Mendalka probeert naar een medespeler te passen. Tiko is nu in balbezit. Tiko passt de bal zonder na te denken. Seppi is nu in balbezit. Seppi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Tiko de bal onder controle te krijgen. Seppi is nu in balbezit. Tiko rent richting de bal. Seppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Roşca probeert naar een medespeler te passen. Mendalka met een sublieme pass. Ryjek is nu in balbezit. Ryjek geeft de bal voor. Seppi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Královec is nu in balbezit. Inworp. Královec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hoof rent richting de bal. Šebesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šebesta probeert naar een medespeler te passen. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof draait met de bal, schiet en ... Vekram verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 58%, FC INTERNATIONALE 42%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - FC INTERNATIONALE 0:1

48e minuut.
Ryjek geeft de bal voor. Uchoa met een sublieme pass. Diagne Latyr kopt de bal weg. Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Klarin komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ryjek rent richting de bal. Ryjek speelt de bal door. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - FC INTERNATIONALE 0:2

55e minuut.
Diagne Latyr passt de bal met de wreef. Šebesta is nu in balbezit. Šebesta passt de bal met de wreef. Hoof rent richting de bal. Hoof schiet op doel. Vekram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Maguinho geeft een lange en hoge pass. Marzocca is nu in balbezit. Esquerdinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esquerdinha krijgt een gele kaart. Marzocca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Diagne Latyr neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Marteinsson kopt de bal weg. Roşca is nu in balbezit. Roşca passt de bal in één keer door. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek geeft een hoge lob. Maguinho kopt de bal weg. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko draait met de bal, schiet en ... Uchoa bokst de bal weg.

85e minuut.
Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Latyr geeft een lange en hoge pass. Hoof is nu in balbezit. Hoof haalt uit met een fantastische trap. Vekram bokst de bal weg.

89e minuut.
Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek probeert naar een medespeler te passen. Klarin rent richting de bal. Tiko rent richting de bal. Tiko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 42%, FC INTERNATIONALE 58%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - FC INTERNATIONALE 0:2