Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Luleto Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6938
Luleto Cobra
a şasea Tactiek simplu de tot v3
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
55.3 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


16e minuut.
Inworp. Cugowski met de inworp. Bragaglia is nu in balbezit. Bragaglia geeft de bal voor. Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Cobra 0:1

18e minuut.
Buitenspel voor Coinac. Goede buitenspelval van de verdediging. Feraru neemt vlug de vrije trap. Juralovičius rent richting de bal. Juralovičius draait met de bal, schiet en ... Mrównica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luleto - Cobra 1:1

20e minuut.
Kuzorra is nu in balbezit. Santander verovert de bal door een tackle van achteren. Santander speelt de bal door. Mizda geeft de bal voor. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Czamaran verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czamaran neemt de hoekschop. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Świerblewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stan kopt de bal weg. Cugowski speelt de bal door. Daar is Bragaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragaglia geeft een hoge lob. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Anievas kopt de bal weg. Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugowski passt de bal in één keer door. Daar is Bragaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragaglia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 68%, Cobra 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luleto - Cobra 1:1

47e minuut.
Inworp. Bragaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugowski geeft een lange en hoge pass. Jiménez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Cobra 1:2

56e minuut.
Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugowski onderschept slim de pass. Cugowski geeft een hoge lob. Coinac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Cobra 1:3

61e minuut.
Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Haračić is nu in balbezit. Haračić geeft de bal voor. Coinac rent richting de bal. Coinac schiet op doel. Burduşel bokst de bal weg.

70e minuut.
Pelikán met de inworp. Buscemi probeert naar een medespeler te passen. Juralovičius is nu in balbezit. Juralovičius schiet op doel. Mrównica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Cobra 2:3

76e minuut.
Mizda onderschept slim de pass. Mizda speelt de bal door. Bragaglia is nu in balbezit. Bragaglia geeft een hoge lob. Coinac krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bragaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugowski geeft een lange en hoge pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 59%, Cobra 41%.
Luleto - Cobra 2:3