Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tractoristii I.S.B. Forestry
tactica Tactiek u.f.
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 55.9
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Ilca is nu in balbezit. Ilca probeert naar een medespeler te passen. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Forestry 0:1

15e minuut.
Pantilimon kopt de bal weg. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan geeft de bal voor. Chang springt en kopt de bal. Gross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tractoristii I.S.B. - Forestry 1:1

17e minuut.
Craioveanu geeft een lange en hoge pass. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Revheim. Revheim krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bakurdzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Nzati met een sublieme pass. Duplan met een sublieme pass. Kropf is nu in balbezit. Kropf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Misso met een sublieme pass. Dorňák rent richting de bal. Dorňák passt de bal zonder na te denken. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Santibáñez rent richting de bal. Santibáñez passt de bal zonder na te denken. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel. Gross maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Forestry 2:1

31e minuut.
Santibáñez speelt de bal door. Dorňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorňák passt de bal zonder na te denken. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tilkowski geeft de bal voor. Buitenspel voor Dorňák. Goede buitenspelval van de verdediging. Urdea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kropf rent richting de bal. Kropf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tractoristii I.S.B. - Forestry 2:2

36e minuut.
Santibáñez rent richting de bal. Dorňák rent richting de bal. Santibáñez speelt de bal door. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang schiet op doel. Gross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Fauler kopt de bal weg. Kropf is nu in balbezit. Misso is nu in balbezit. Nzati onderschept slim de pass. Nzati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Forestry 2:3

42e minuut.
Ilca met een sublieme pass. Fauler is nu in balbezit. Fauler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kropf de bal. Kropf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 45%, Forestry 55%.
Tractoristii I.S.B. - Forestry 2:3

47e minuut.
Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu onderschept slim de pass. Met opzet legt Hiçyorulmaz zijn tegenspeler op de grond. Hiçyorulmaz krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Craioveanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Craioveanu met een snel genomen vrije trap. Ilca rent richting de bal. Ilca met een sublieme pass. Fauler heeft problemen om de bal te vangen. Fauler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Forestry 2:4

51e minuut.
Tilkowski geeft een lange en hoge pass. Öngen kopt de bal weg. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Forestry 3:4

52e minuut.
Santibáñez rent richting de bal. Dorňák is nu in balbezit. Santibáñez probeert naar een medespeler te passen. Bakurdzhiev rent richting de bal. Bakurdzhiev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Craioveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Craioveanu geeft een hoge lob. Urdea kan de bal niet met de borst controleren. Öngen met een sublieme pass. Urdea verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mahler met een sublieme pass. Daar is Nzati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nzati probeert naar een medespeler te passen. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca passt de bal zonder na te denken. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz passt de bal zonder na te denken. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap. Gross probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dorňák rent richting de bal. Urdea onderschept slim de pass. Urdea geeft een lange en hoge pass. Kropf rent richting de bal. Kropf haalt uit met een fantastische trap. Lup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Hiçyorulmaz speelt de bal door. Dorňák is nu in balbezit. Nzati begaat een overtreding. Nzati krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Urdea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chillan met de inworp. Santibáñez is nu in balbezit. Santibáñez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hiçyorulmaz met een sublieme pass. Danciu met een sublieme pass. Fauler is nu in balbezit. Nzati rent richting de bal. Nzati haalt uit met een fantastische trap. Lup bokst de bal weg.

79e minuut.
Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Ilca passt de bal in één keer door. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauler schiet op doel. Lup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Forestry 3:5

80e minuut.
Hiçyorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen passt de bal zonder na te denken. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang schiet op doel. Gross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 45%, Forestry 55%.
Tractoristii I.S.B. - Forestry 3:5