Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Forestry Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 21228
Forestry Tractoristii I.S.B.
reset2021 Tactiek tactica
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
21 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 52.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Hiçyorulmaz speelt de bal door. Chillan rent richting de bal. Chillan geeft een lange en hoge pass. Chang is nu in balbezit. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Tilkowski de bal. Kropf rent richting de bal. Kropf probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Tractoristii I.S.B. 1:0

19e minuut.
Mahler geeft een lange en hoge pass. Kropf kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Revheim de bal onder controle te krijgen. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ilca geeft de bal voor. Nzati rent richting de bal. Plop geeft een hoge lob. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Chillan geeft een hoge lob. Pancu probeert naar een medespeler te passen. Nzati kopt de bal weg. Pantilimon heeft problemen om de bal te vangen. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nzati onderschept slim de pass. Nzati passt de bal met de wreef. Kropf is nu in balbezit. Kropf haalt uit met een fantastische trap. Jaso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Tractoristii I.S.B. 2:0

38e minuut.
Kakuja kopt de bal weg. Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Santibáñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santibáñez krijgt een gele kaart. Ilca raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kropf kopt de bal weg. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tilkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nzati met de inworp. Kropf rent richting de bal. Kropf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Revheim met een sublieme pass. Santibáñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bakurdzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon onderschept slim de pass. Pantilimon schiet op doel. Jaso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 51%, Tractoristii I.S.B. 49%.
Forestry - Tractoristii I.S.B. 2:0

50e minuut.
Tilkowski geeft een lange en hoge pass. Mahler kopt de bal weg. Plop met een sublieme pass. Kropf is nu in balbezit. Kropf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Tractoristii I.S.B. 3:0

51e minuut.
Chillan is nu in balbezit. Chillan geeft een hoge lob. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Tractoristii I.S.B. 3:1

54e minuut.
Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzati speelt de bal door. Kropf rent richting de bal. Kropf haalt uit met een fantastische trap. Jaso bokst de bal weg.

56e minuut.
Kropf kopt de bal weg. Klungelig pakt Revheim de bal. Nzati probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jaso trapt de bal weg van het doel. Chillan kopt de bal weg. Daar is Craioveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakuja rent richting de bal. Kakuja draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Urdea de bal. Ganea is nu in balbezit. Chang onderschept slim de pass. Öngen rent richting de bal. Öngen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Santibáñez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chang de bal. Chang passt de bal in één keer door. Kakuja is nu in balbezit. Kakuja draait met de bal, schiet en ... Pancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hiçyorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang schiet op doel. Pancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Tractoristii I.S.B. 3:2

63e minuut.
Danciu geeft een lange en hoge pass. Plop is nu in balbezit. Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon schiet op doel. Jaso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Tractoristii I.S.B. 4:2

68e minuut.
Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Nzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzati schiet op doel. Jaso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Tractoristii I.S.B. 5:2

69e minuut.
Hiçyorulmaz rent richting de bal. Pantilimon onderschept slim de pass. Pantilimon passt de bal zonder na te denken. Kropf rent richting de bal. Kropf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Tractoristii I.S.B. 6:2

71e minuut.
Chang probeert de bal aan de voet te houden. Bakurdzhiev met een sublieme pass. Kakuja rent richting de bal. Santibáñez is nu in balbezit. Santibáñez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kakuja rent richting de bal. Kakuja geeft de bal voor. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... Pancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Tractoristii I.S.B. 6:3

73e minuut.
Pantilimon speelt de bal door. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kropf raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ilca met een snel genomen vrije trap. Pantilimon kopt de bal weg. Revheim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kropf is nu in balbezit. Kropf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzati passt de bal zonder na te denken. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... Jaso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Tractoristii I.S.B. 7:3

78e minuut.
Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Kakuja is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Urdea ... Strafschop! Urdea krijgt een gele kaart. Kakuja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Öngen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pancu bokst de bal weg.

83e minuut.
Santibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Santibáñez met een sublieme pass. Ganea geeft de bal voor. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf haalt uit met een fantastische trap. Jaso bokst de bal weg.

86e minuut.
Revheim kan de bal niet met de borst controleren. Tilkowski is nu in balbezit. Kropf onderschept slim de pass. Nzati rent richting de bal. Nzati probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kakuja rent richting de bal. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 51%, Tractoristii I.S.B. 49%.
Forestry - Tractoristii I.S.B. 7:3