Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sexy team dragasani CFR 2024 Văleni
kata2 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 39
solid Schieten weak
solid Passen average
solid Verdedigen good


8e minuut.
Siwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadolny is nu in balbezit. Nadolny passt de bal zonder na te denken. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siwiński met een snelle inworp. Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Paź is nu in balbezit. Paź haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Forgács passt de bal met de wreef. Legutko rent richting de bal. Legutko geeft een lange en hoge pass. Paź is nu in balbezit. Paź haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Nadolny speelt de bal door. Legutko rent richting de bal. Legutko passt de bal zonder na te denken. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź draait met de bal, schiet en ... Asamoah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - CFR 2024 Văleni 1:0

20e minuut.
Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko passt de bal met de wreef. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Miriuţă onderschept slim de pass. Nadolny verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolny speelt de bal door. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Djalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński onderschept slim de pass. Siwiński geeft de bal voor. Paź rent richting de bal. Paź schiet op doel. Asamoah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Gheţea rent richting de bal. Gheţea passt de bal met de wreef. Terovitsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź onderschept slim de pass. Paź haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Velthuizen geeft een lange en hoge pass. Paź kopt de bal weg. Vlačiha is nu in balbezit. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź schiet op doel. Asamoah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paź rent richting de bal. Paal! Paź bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - CFR 2024 Văleni 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 33%, CFR 2024 Văleni 67%.
sexy team dragasani - CFR 2024 Văleni 2:0

48e minuut.
Łydka met een snelle inworp. Siwiński geeft de bal voor. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Forgács kan de bal niet met de borst controleren. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgács rent richting de bal. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Legutko kopt de bal weg. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński probeert naar een medespeler te passen. Paź rent richting de bal. Paź draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paź rent richting de bal. Paź schiet op doel. Asamoah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Velthuizen geeft de bal voor. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten begaat een overtreding. Kirsten krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Inworp. Siwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadolny is nu in balbezit. Nadolny geeft de bal voor. Vlačiha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - CFR 2024 Văleni 3:0

81e minuut.
Kirsten kopt de bal weg. Terovitsas rent richting de bal. Siwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Siwiński geeft een lange en hoge pass. Vlačiha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - CFR 2024 Văleni 4:0

87e minuut.
Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Forgács onderschept slim de pass. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - CFR 2024 Văleni 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 37%, CFR 2024 Văleni 63%.
sexy team dragasani - CFR 2024 Văleni 5:0