Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.A.m.S.A.S Prabusirea Lapus
Attack Tactiek 433
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 49.9
weak Schieten formidable
poor Passen solid
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
Kozanecki passt de bal met de wreef. Selivonchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Selivonchyk passt de bal met de wreef. Kula is nu in balbezit. Kula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:1

6e minuut.
Ułazik rent richting de bal. Ułazik geeft de bal voor. Kozanecki geeft de bal voor. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:2

8e minuut.
Gal geeft de bal voor. Inworp. Kozanecki met de inworp. Kula is nu in balbezit. Kula haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Românaş de bal. Bugarani rent richting de bal. Bugarani met een sublieme pass. Daar is Kula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Moisescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ułazik met een sublieme pass. Bugarani speelt de bal door. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kozanecki kopt de bal weg. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso rent richting de bal. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Atanasiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:3

17e minuut.
Klungelig pakt Bugarani de bal. Bugarani geeft een hoge lob. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Atanasiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:4

18e minuut.
Jelescu rent richting de bal. Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula speelt de bal door. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Inworp. Ułazik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugarani geeft een hoge lob. Traverso krijgt zijn hoofd ertegen. Atanasiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:5

22e minuut.
Mlynářík rent richting de bal. Mlynářík geeft een hoge lob. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Atanasiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:6

25e minuut.
Proteasa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jelescu heeft problemen om de bal te vangen. Bentivogli speelt de bal door. Kula is nu in balbezit. Kula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gal rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso onderschept slim de pass. Traverso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:7

29e minuut.
Bentivogli met een sublieme pass. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani geeft een lange en hoge pass. Traverso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:8

30e minuut.
Bugarani met de inworp. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpescu probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bugarani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Traverso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:9

32e minuut.
Mlynářík onderschept slim de pass. Mlynářík speelt de bal door. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel. Proteasa probeert de bal aan de voet te houden. Atanasiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani met een sublieme pass. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ... Atanasiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:10

40e minuut.
Klungelig pakt Hozoc de bal. Kozanecki rent richting de bal. Kozanecki passt de bal met de wreef. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Selivonchyk passt de bal zonder na te denken. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula passt de bal zonder na te denken. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hozoc is nu in balbezit. Traverso onderschept slim de pass. Traverso passt de bal zonder na te denken. Kula rent richting de bal. Kula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.A.m.S.A.S 78%, Prabusirea Lapus 22%.
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:10

46e minuut.
Bentivogli rent richting de bal. Bentivogli geeft een lange en hoge pass. Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Bentivogli speelt de bal door. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani met een sublieme pass. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:11

53e minuut.
Gal geeft de bal voor. Kozanecki probeert naar een medespeler te passen. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:12

55e minuut.
Albuşel komt het veld opgelopen. Andrejić komt het veld opgelopen. Holca komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Selivonchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Selivonchyk passt de bal zonder na te denken. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:13

57e minuut.
Holca passt de bal in één keer door. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić onderschept slim de pass. Holca is nu in balbezit. Holca schiet op doel. Atanasiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:14

60e minuut.
Doeltrap. Dăncescu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Andrejić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dăncescu de bal onder controle te krijgen. Ułazik probeert naar een medespeler te passen. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ułazik met een sublieme pass. Dăncescu is nu in balbezit. Dăncescu met een sublieme pass. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić geeft een hoge lob. Atanasiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holca is nu in balbezit. Holca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:15

69e minuut.
Ułazik passt de bal met de wreef. Dăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dăncescu probeert naar een medespeler te passen. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:16

76e minuut.
Albuşel kopt de bal weg. Andrejić heeft problemen om de bal te vangen. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:17

77e minuut.
Proteasa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dăncescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrejić rent richting de bal. Andrejić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Atanasiu met een harde bal richting middenveld. Selivonchyk kopt de bal weg. Holca heeft problemen om de bal te vangen. Holca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dăncescu passt de bal met de wreef. Hozoc rent richting de bal. Andrejić onderschept slim de pass. Andrejić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Albuşel de bal onder controle te krijgen. Selivonchyk speelt de bal door. Holca rent richting de bal. Holca haalt uit met een fantastische trap. Atanasiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.A.m.S.A.S 83%, Prabusirea Lapus 17%.
C.S.A.m.S.A.S - Prabusirea Lapus 0:18