Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Lokomotiv Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7899
CFR 2024 Văleni Prabusirea Lapus
451 Tactiek 433
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 57
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Selivonchyk rent richting de bal. Selivonchyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Traverso de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ... Asamoah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - Prabusirea Lapus 0:1

6e minuut.
Terovitsas kopt de bal weg. Selivonchyk rent richting de bal. Selivonchyk passt de bal in één keer door. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bentivogli is nu in balbezit. Bentivogli passt de bal zonder na te denken. Selivonchyk speelt de bal door. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ułazik geeft een hoge lob. Traverso kopt de bal weg. Kula heeft problemen om de bal te vangen. Kula schiet op doel. Asamoah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - Prabusirea Lapus 0:2

26e minuut.
Selivonchyk is nu in balbezit. Selivonchyk geeft een lange en hoge pass. Kirsten rent richting de bal. Kula rent richting de bal. Kula draait met de bal, schiet en ... Asamoah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - Prabusirea Lapus 0:3

42e minuut.
Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Terovitsas verovert de bal door een tackle van achteren. Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Pistrui rent richting de bal. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Selivonchyk heeft problemen om de bal te vangen. Selivonchyk passt de bal met de wreef. Traverso is nu in balbezit. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Phước Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - Prabusirea Lapus 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 2024 Văleni 66%, Prabusirea Lapus 34%.
CFR 2024 Văleni - Prabusirea Lapus 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Kula de bal. Djalo probeert naar een medespeler te passen. Bugarani geeft de bal voor. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Kozanecki passt de bal in één keer door. Mâlcu geeft een lange en hoge pass. Djalo kopt de bal weg. Pistrui rent richting de bal. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kozanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozanecki met een sublieme pass. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... Asamoah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - Prabusirea Lapus 0:5

56e minuut.
Daar is Bugarani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugarani passt de bal in één keer door. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani onderschept slim de pass. Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Kula is nu in balbezit. Kula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Selivonchyk rent richting de bal. Selivonchyk passt de bal in één keer door. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Phước Thiện probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Kozanecki met een snelle inworp. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula geeft de bal voor. Traverso krijgt zijn hoofd ertegen. Asamoah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Bugarani geeft een hoge lob. Miriuţă controleert de bal met de borst. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula haalt uit met een fantastische trap. Traverso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Selivonchyk kopt de bal weg. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula rent richting de bal. Kula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Bentivogli met een snelle inworp. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani geeft een lange en hoge pass. Traverso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - Prabusirea Lapus 0:6

69e minuut.
Ułazik kopt de bal weg. Kula is nu in balbezit. Kirsten begaat een overtreding. Kula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kula neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kozanecki kopt de bal weg. Kula rent richting de bal. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. Asamoah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Daar is Terovitsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani passt de bal zonder na te denken. Kula rent richting de bal. Kula draait met de bal, schiet en ... Asamoah bokst de bal weg.

80e minuut.
Bentivogli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułazik geeft een lange en hoge pass. Kirsten controleert de bal met de borst. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel. Asamoah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kirsten rent richting de bal. Kirsten geeft een lange en hoge pass. Pistrui rent richting de bal. Ułazik geeft een hoge lob. Traverso krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Miriuţă onderschept slim de pass. Asamoah rent richting de bal. Asamoah passt de bal met de wreef. Bugarani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Terovitsas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ułazik met een sublieme pass. Kula is nu in balbezit. Phước Thiện rent richting de bal. Kula onderschept slim de pass. Kula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Salcido onderschept slim de pass. Salcido met een sublieme pass. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - Prabusirea Lapus 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 2024 Văleni 68%, Prabusirea Lapus 32%.
CFR 2024 Văleni - Prabusirea Lapus 0:7