Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Cobra Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 38785
Cobra A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR .
simplu de tot v3 Tactiek SPATAKUS_99
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 4
54.1 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Cenky is nu in balbezit. Guzik verovert de bal door een tackle van achteren. Guzik geeft een lange en hoge pass. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. Mrównica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dicu heeft problemen om de bal te vangen. Dicu geeft de bal voor. Klungelig pakt Guzik de bal. Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Haračić kan de bal niet met de borst controleren. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Haračić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haračić krijgt een gele kaart. Hoof is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diagne Latyr wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Santander onderschept slim de pass. Hoof is nu in balbezit. Hoof geeft een lange en hoge pass. Marzocca rent richting de bal. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. Mrównica bokst de bal weg.

45e minuut.
Buitenspel voor Jiménez. Goede buitenspelval van de verdediging. Guzik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marzocca kopt de bal weg. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof haalt uit met een fantastische trap. Mrównica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 47%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cobra - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:0

47e minuut.
Šebesta kan de bal niet met de borst controleren. Cenky bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenky probeert naar een medespeler te passen. Cugowski rent richting de bal. Cugowski geeft een lange en hoge pass. Gissurarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Santander is nu in balbezit. Šebesta onderschept slim de pass. Šebesta met een sublieme pass. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca verovert de bal door een tackle van achteren. Mrównica bokst de bal weg. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:1

83e minuut.
Cenky kan de bal niet met de borst controleren. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca passt de bal in één keer door. Hoof rent richting de bal. Hoof draait met de bal, schiet en ... Mrównica bokst de bal weg.

86e minuut.
Krottenhammer is nu in balbezit. Mizda verovert de bal door een tackle van achteren. Mizda geeft een hoge lob. Dicu rent richting de bal. Dicu schiet op doel. Gissurarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 29%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 71%.
Cobra - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:1