Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tractoristii I.S.B. FC INTERNATIONALE
tactica Tactiek *Alina*
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
53.2 gemiddelde waardering 59
good Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen very good


13e minuut.
Buraczek kopt de bal weg. Ryjek is nu in balbezit. Ryjek passt de bal in één keer door. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap. Jaso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tilkowski de bal. Seppi is nu in balbezit. Seppi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - FC INTERNATIONALE 0:1

19e minuut.
Chillan geeft de bal voor. Snítil is nu in balbezit. Snítil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seppi de bal. Seppi draait met de bal, schiet en ... Jaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt Seppi de bal. Misso met een sublieme pass. Santibáñez kan de bal niet met de borst controleren. Seppi rent richting de bal. Seppi draait met de bal, schiet en ... Jaso bokst de bal weg.

23e minuut.
Coc passt de bal met de wreef. Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek passt de bal zonder na te denken. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc draait met de bal, schiet en ... Jaso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Chillan rent richting de bal. Seppi verovert de bal door een tackle van achteren. Seppi passt de bal zonder na te denken. Coc rent richting de bal. Coc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Buraczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buraczek probeert naar een medespeler te passen. Coc is nu in balbezit. Seppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppi schiet op doel. Jaso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - FC INTERNATIONALE 0:2

42e minuut.
Dorňák is nu in balbezit. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Inworp. Hiçyorulmaz met de inworp. Dorňák geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendalka komt het veld opgelopen. Klarin komt het veld opgelopen. Roşca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 57%, FC INTERNATIONALE 43%.
Tractoristii I.S.B. - FC INTERNATIONALE 0:2

49e minuut.
Vekram met een sublieme pass. Mendalka kopt de bal weg. Klarin rent richting de bal. Klarin heeft problemen om de bal te vangen. Klarin draait met de bal, schiet en ... Jaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mendalka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cişmaşu komt het veld opgelopen. Klarin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Seppi maakt een snoekduik en kopt de bal. Cişmaşu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klarin kopt de bal weg. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu passt de bal in één keer door. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bakurdzhiev speelt de bal door. Cişmaşu is nu in balbezit. Met opzet legt Revheim zijn tegenspeler op de grond. Revheim is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Inga is nu in balbezit. Inga geeft de bal voor. Inworp. Chillan met de inworp. Dorňák geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chang maakt een snoekduik en kopt de bal. Vekram bokst de bal weg.

76e minuut.
Roşca onderschept slim de pass. Dorňák begaat een overtreding. Roşca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Inga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cişmaşu kopt de bal weg. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Jaso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Inga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorňák. Inga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Inga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cişmaşu kopt de bal weg. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 50%, FC INTERNATIONALE 50%.
Tractoristii I.S.B. - FC INTERNATIONALE 0:2