Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Giuseppe Meazza
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23842
FC INTERNATIONALE Tractoristii I.S.B.
*Alina* Tactiek tactica
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 6
58.1 gemiddelde waardering 49.9
formidable Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen good


5e minuut.
Bakurdzhiev rent richting de bal. Labuda verovert de bal door een tackle van achteren. Labuda geeft de bal voor. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ryjek is nu in balbezit. Ryjek probeert naar een medespeler te passen. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Jaso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNATIONALE - Tractoristii I.S.B. 1:0

24e minuut.
Brocea is nu in balbezit. Brocea passt de bal zonder na te denken. Ryjek heeft problemen om de bal te vangen. Ryjek geeft de bal voor. Klarin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Seppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Revheim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seppi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roşca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klarin rent richting de bal. Klarin draait met de bal, schiet en ... Jaso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNATIONALE - Tractoristii I.S.B. 2:0

34e minuut.
Hiçyorulmaz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ristoiu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kozik de bal onder controle te krijgen. Öngen rent richting de bal. Öngen schiet op doel. Vekram bokst de bal weg.

35e minuut.
Labuda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Ryjek de bal. Ryjek geeft de bal voor. Klungelig pakt Seppi de bal. Klarin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNATIONALE - Tractoristii I.S.B. 3:0

37e minuut.
Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. López Domínguez onderschept slim de pass. López Domínguez speelt de bal door. Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek schiet op doel. Jaso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kozik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cişmaşu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Doeltrap. Coc komt het veld opgelopen. Tiko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC INTERNATIONALE 50%, Tractoristii I.S.B. 50%.
FC INTERNATIONALE - Tractoristii I.S.B. 3:0

59e minuut.
Hiçyorulmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ristoiu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Cişmaşu de bal. Chang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cişmaşu. Chang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santibáñez komt bij de bal en schiet. Vekram verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Chillan probeert de bal aan de voet te houden. Roşca geeft een hoge lob. Coc is nu in balbezit. Coc draait met de bal, schiet en ... Jaso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNATIONALE - Tractoristii I.S.B. 4:0

73e minuut.
Plop verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ryjek met de inworp. Buraczek geeft een hoge lob. Coc springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Jaso bokst de bal weg.

75e minuut.
Roşca passt de bal zonder na te denken. Plop rent richting de bal. Tiko verovert de bal door een tackle van achteren. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc haalt uit met een fantastische trap. Jaso bokst de bal weg. Tiko is nu in balbezit. Tiko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Öngen is nu in balbezit. Labuda onderschept slim de pass. Labuda geeft een hoge lob. Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Coc is nu in balbezit. Coc met een sublieme pass. Tiko rent richting de bal. Tiko schiet op doel. Jaso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNATIONALE - Tractoristii I.S.B. 5:0

82e minuut.
Ryjek is nu in balbezit. Ryjek speelt de bal door. Tiko is nu in balbezit. Tiko draait met de bal, schiet en ... Jaso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNATIONALE - Tractoristii I.S.B. 6:0

84e minuut.
Buraczek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mendalka komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ryjek geeft een hoge lob. Tiko is nu in balbezit. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ... Jaso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNATIONALE - Tractoristii I.S.B. 7:0

90e minuut.
Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc passt de bal in één keer door. Tiko met een sublieme pass. Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC INTERNATIONALE 53%, Tractoristii I.S.B. 47%.
FC INTERNATIONALE - Tractoristii I.S.B. 7:0