Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Cobra Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13556
Cobra F.C Insomnia MDM 1947
simplu de tot v3 Tactiek Insomnia-PWR1
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
53.7 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Cugowski controleert de bal met de borst. Bragaglia rent richting de bal. Bragaglia geeft de bal voor. Jiménez springt en kopt de bal. Kujawiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Santander geeft de bal voor. Carvajal rent richting de bal. Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufi geeft een lange en hoge pass. Mazurek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kochanský met de inworp. Sapela is nu in balbezit. Sapela geeft een lange en hoge pass. Eastwood krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - F.C Insomnia MDM 1947 0:1

19e minuut.
Żelasko neemt vlug de vrije trap. Haračić kopt de bal weg. Stan heeft problemen om de bal te vangen. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. Mrównica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Santander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Isufi rent richting de bal. Isufi met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Mizda met de inworp. Sapela is nu in balbezit. Sapela met een sublieme pass. Mazurek is nu in balbezit. Mazurek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Cugowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bragaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragaglia passt de bal zonder na te denken. Cenky is nu in balbezit. Cenky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 61%, F.C Insomnia MDM 1947 39%.
Cobra - F.C Insomnia MDM 1947 0:1

61e minuut.
Bragaglia rent richting de bal. Bragaglia geeft de bal voor. Jofré kopt de bal weg. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Kujawiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Buitenspel voor Mazurek. Goede buitenspelval van de verdediging. Mizda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bragaglia is nu in balbezit. Bragaglia geeft een hoge lob. Jiménez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 52%, F.C Insomnia MDM 1947 48%.
Cobra - F.C Insomnia MDM 1947 0:1