Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . F.C Insomnia MDM 1947
SPATAKUS_99 Tactiek Insomnia-PWR1
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 56
very good Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Isufi probeert de bal met de borst te controleren. Pisula is nu in balbezit. Isufi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isufi krijgt een gele kaart. Pisula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pisula met een snel genomen vrije trap. Hoof maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Longhini speelt de bal door. Šebesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šebesta passt de bal in één keer door. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C Insomnia MDM 1947 1:0

16e minuut.
Kochanský kopt de bal weg. Diagne Latyr geeft de bal voor. Hoof is nu in balbezit. Hoof schiet op doel. Hobai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C Insomnia MDM 1947 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 50%, F.C Insomnia MDM 1947 50%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C Insomnia MDM 1947 2:0

54e minuut.
Kochanský geeft de bal voor. Longhini rent richting de bal. Longhini passt de bal zonder na te denken. Marakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marakis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Guzik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marakis met de inworp. Longhini geeft een hoge lob. Mazurek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C Insomnia MDM 1947 2:1

62e minuut.
Marteinsson geeft de bal voor. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochanský begaat een overtreding. Kochanský krijgt een gele kaart. Hoof raakt geblesseerd tijdens het duel. Šebesta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Praxitelous springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kochanský is nu in balbezit. Hoof verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Hoof de bal. Hoof haalt uit met een fantastische trap. Hobai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C Insomnia MDM 1947 3:1

69e minuut.
Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marakis met een snelle inworp. Longhini geeft een lange en hoge pass. Gissurarson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Hoof probeert naar een medespeler te passen. Pisula is nu in balbezit. Pisula draait met de bal, schiet en ... Isufi probeert de bal aan de voet te houden. Hobai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C Insomnia MDM 1947 4:1

75e minuut.
Diagne Latyr probeert naar een medespeler te passen. Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec met een sublieme pass. Praxitelous is nu in balbezit. Praxitelous draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Buitenspel voor Hoof. Goede buitenspelval van de verdediging. Kochanský maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Královec kopt de bal weg. Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap. Hobai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 51%, F.C Insomnia MDM 1947 49%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C Insomnia MDM 1947 4:1