Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo XXL Bucuresti Real Beckham C-ta
433wide Tactiek 5-2-1L-2
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 61.3
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Inworp. Paglia met een snelle inworp. Leonte met een sublieme pass. Jasina heeft problemen om de bal te vangen. Jasina schiet op doel. Turcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Chitaru heeft problemen om de bal te vangen. Jasina rent richting de bal. Jasina passt de bal met de wreef. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda draait met de bal, schiet en ... Turcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte speelt de bal door. Klungelig pakt Jasina de bal. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo XXL Bucuresti - Real Beckham C-ta 0:1

17e minuut.
Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca geeft de bal voor. Certowicz is nu in balbezit. Certowicz geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo XXL Bucuresti - Real Beckham C-ta 1:1

19e minuut.
Paglia rent richting de bal. Paglia passt de bal in één keer door. Leonte speelt de bal door. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina haalt uit met een fantastische trap. Turcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo XXL Bucuresti - Real Beckham C-ta 1:2

37e minuut.
Paglia speelt de bal door. Zachariáš rent richting de bal. Zachariáš passt de bal met de wreef. Jasina rent richting de bal. Jasina draait met de bal, schiet en ... Turcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Frunda passt de bal met de wreef. Civai Grazioli is nu in balbezit. Zachariáš begaat een overtreding. Zachariáš krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Civai Grazioli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frunda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mentorski kopt de bal weg. Zada heeft problemen om de bal te vangen. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. Badarică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo XXL Bucuresti 50%, Real Beckham C-ta 50%.
Dinamo XXL Bucuresti - Real Beckham C-ta 1:2

47e minuut.
Zaroda rent richting de bal. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda onderschept slim de pass. Zaroda draait met de bal, schiet en ... Turcu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mentorski kan de bal niet met de borst controleren. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă passt de bal in één keer door. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Tofan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Civai Grazioli met de inworp. Răduţă geeft een hoge lob. Tomoşoiu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Szmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Szmidt geeft een lange en hoge pass. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda rent richting de bal. Zaroda haalt uit met een fantastische trap. Turcu bokst de bal weg.

58e minuut.
Leonte geeft de bal voor. Jasina kopt de bal weg. Certowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Kitowicz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Frunda probeert naar een medespeler te passen. Ispas speelt de bal door. Frunda speelt de bal door. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz passt de bal zonder na te denken. Bordeanu heeft problemen om de bal te vangen. Jasina is nu in balbezit. Jasina haalt uit met een fantastische trap. Turcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo XXL Bucuresti 47%, Real Beckham C-ta 53%.
Dinamo XXL Bucuresti - Real Beckham C-ta 1:2