Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scuipa`n Dunare vola braila
4312 Tactiek vola
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 58.8
formidable Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Florescu verovert de bal door een tackle van achteren. Florescu passt de bal in één keer door. Selke met een sublieme pass. Hajós is nu in balbezit. Hajós haalt uit met een fantastische trap. Redlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lamouchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Selke springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tzentakos passt de bal in één keer door. Lamouchi speelt de bal door. Toljagić rent richting de bal. Toljagić draait met de bal, schiet en ... Redlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scuipa`n Dunare - vola braila 1:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oroz met een snelle inworp. Selke rent richting de bal. Selke geeft de bal voor. Hajós krijgt zijn hoofd ertegen. Redlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Klungelig pakt Brisset de bal. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajós rent richting de bal. Hajós schiet op doel. Redlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scuipa`n Dunare - vola braila 2:0

38e minuut.
Klungelig pakt Gherea de bal. Hajós bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gherea krijgt een gele kaart. Hajós is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oroz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Carrasana is nu in balbezit. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu geeft de bal voor. Hajós rent richting de bal. Hajós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scuipa`n Dunare - vola braila 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scuipa`n Dunare 36%, vola braila 64%.
Scuipa`n Dunare - vola braila 3:0

46e minuut.
Malatyalıoğlu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gherea rent richting de bal. Llorente onderschept slim de pass. Llorente passt de bal met de wreef. Hajós is nu in balbezit. Hajós draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Brisset geeft de bal voor. Selke geeft de bal voor. Hajós bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scuipa`n Dunare - vola braila 4:0

80e minuut.
Florescu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Oroz de bal onder controle te krijgen. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Turmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scuipa`n Dunare - vola braila 4:1

90e minuut.
Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś geeft een hoge lob. Tzentakos controleert de bal met de borst. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scuipa`n Dunare 40%, vola braila 60%.
Scuipa`n Dunare - vola braila 4:1