Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Sivela Lucky Team
352of Tactiek noua
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.9 gemiddelde waardering 56.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen adequate
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Monaco onderschept slim de pass. Monaco speelt de bal door. Minciună rent richting de bal. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Minciună speelt de bal door. Klungelig pakt Purt de bal. Purt passt de bal zonder na te denken. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bębenek is nu in balbezit. Monaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Monaco speelt de bal door. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună schiet op doel. Bujok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Cortijo geeft een lange en hoge pass. Ciobotaru geeft de bal voor. Condruţ is nu in balbezit. Gutfeld onderschept slim de pass. Gutfeld draait met de bal, schiet en ... Boloboc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bębenek passt de bal in één keer door. Monaco heeft problemen om de bal te vangen. Monaco passt de bal met de wreef. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Monaco speelt de bal door. Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski passt de bal zonder na te denken. Minciună heeft problemen om de bal te vangen. Minciună schiet op doel. Bujok bokst de bal weg.

39e minuut.
Céspedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gałęzewski probeert naar een medespeler te passen. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - Lucky Team 1:0

43e minuut.
geeft een hoge lob. Inworp. Purt met een snelle inworp. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună draait met de bal, schiet en ... Bujok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Sivela 40%, Lucky Team 60%.
Fotbal Club Sivela - Lucky Team 1:0

47e minuut.
Purt kopt de bal weg. Minciună heeft problemen om de bal te vangen. Ciurba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciurba krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bębenek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kochanský komt het veld opgelopen. Altınordu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski passt de bal zonder na te denken. Monaco rent richting de bal. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek schiet op doel. Bujok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gutfeld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sas krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ciobotaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bębenek kopt de bal weg. rent richting de bal. Altınordu onderschept slim de pass. Altınordu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Cortijo geeft de bal voor. Kochanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochanský probeert naar een medespeler te passen. Altınordu rent richting de bal. Altınordu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Belea met een sublieme pass. Ciobotaru is nu in balbezit. Ciobotaru passt de bal in één keer door. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş schiet op doel. Boloboc bokst de bal weg.

80e minuut.
Monaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Monaco passt de bal in één keer door. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski geeft de bal voor. Bębenek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Sivela 53%, Lucky Team 47%.
Fotbal Club Sivela - Lucky Team 1:0