Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sageata Listeava ASVB
Def 4 cu 1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 21.5
outstanding Schieten poor
very good Passen weak
very good Verdedigen average


2e minuut.
Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea is nu in balbezit. Badea passt de bal met de wreef. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 1:0

7e minuut.
Velcea geeft een hoge lob. Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă passt de bal in één keer door. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 2:0

9e minuut.
Fliegl kopt de bal weg. Velcea rent richting de bal. Anielski verovert de bal door een tackle van achteren. Anielski draait met de bal, schiet en ... Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 3:0

12e minuut.
Starzec is nu in balbezit. Starzec passt de bal met de wreef. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski schiet op doel. Madincea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 4:0

12e minuut.
Vinereanu passt de bal met de wreef. Brătescu rent richting de bal. Brătescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Anielski de bal. Anielski draait met de bal, schiet en ... Madincea bokst de bal weg. Badea kopt de bal weg. Léniz controleert de bal met de borst. Léniz geeft een hoge lob. Anielski is nu in balbezit. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 5:0

16e minuut.
Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec rent richting de bal. Starzec schiet op doel. Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 6:0

20e minuut.
Léniz geeft een lange en hoge pass. Anielski kopt de bal weg. Starzec heeft problemen om de bal te vangen. Starzec draait met de bal, schiet en ... Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 7:0

21e minuut.
Bărzoi neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Starzec de bal. Starzec passt de bal in één keer door. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 8:0

26e minuut.
Madincea speelt de bal door. Inworp. Ştrulă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fliegl rent richting de bal. Fliegl geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fliegl probeert naar een medespeler te passen. Léniz met een sublieme pass. Starzec rent richting de bal. Starzec draait met de bal, schiet en ... Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 9:0

31e minuut.
Starzec passt de bal zonder na te denken. Daar is Léniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Léniz geeft de bal voor. Anielski springt en kopt de bal. Madincea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 10:0

33e minuut.
Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl onderschept slim de pass. Fliegl probeert naar een medespeler te passen. Starzec heeft problemen om de bal te vangen. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi geeft een lange en hoge pass. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Madincea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Anielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Léniz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 11:0

37e minuut.
Petrache heeft problemen om de bal te vangen. Petrache passt de bal zonder na te denken. Badea rent richting de bal. Starzec onderschept slim de pass. Starzec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 12:0

40e minuut.
Starzec kopt de bal weg. Ştrulă heeft problemen om de bal te vangen. Ştrulă passt de bal met de wreef. Anielski is nu in balbezit. Anielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 13:0

42e minuut.
Speriatu met een harde bal richting middenveld. Tap kopt de bal weg. Fliegl met een sublieme pass. Daar is Starzec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Strungăreanu kopt de bal weg. Velcea rent richting de bal. Starzec onderschept slim de pass. Anielski rent richting de bal. Anielski schiet op doel. Madincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Raţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă passt de bal met de wreef. Anielski is nu in balbezit. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sageata Listeava 20%, ASVB 80%.
Sageata Listeava - ASVB 13:0

46e minuut.
Anielski probeert naar een medespeler te passen. Prunariu heeft problemen om de bal te vangen. Fliegl geeft een hoge lob. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Léniz kan de bal niet met de borst controleren. Léniz geeft een lange en hoge pass. Starzec rent richting de bal. Starzec schiet op doel. Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 14:0

51e minuut.
Ştrulă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fliegl de bal. Fliegl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Starzec de bal. Starzec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Starzec passt de bal met de wreef. Velcea speelt de bal door. Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski schiet op doel. Madincea bokst de bal weg. Velcea probeert de bal met de borst te controleren. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski draait met de bal, schiet en ... Madincea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 15:0

54e minuut.
Petrache passt de bal met de wreef. Starzec heeft problemen om de bal te vangen. Starzec passt de bal zonder na te denken. Léniz is nu in balbezit. Léniz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anielski krijgt zijn hoofd ertegen. Madincea bokst de bal weg.

55e minuut.
Strungăreanu kopt de bal weg. Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă geeft de bal voor. Anielski maakt een snoekduik en kopt de bal. Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 16:0

57e minuut.
Velcea kopt de bal weg. Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu passt de bal zonder na te denken. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fliegl verovert de bal door een tackle van achteren. Fliegl geeft de bal voor. Velcea kopt de bal weg. Ştrulă geeft de bal voor. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Anielski de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anielski is nu in balbezit. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 17:0

62e minuut.
Ştrulă kopt de bal weg. Klungelig pakt Fliegl de bal. Fliegl met een sublieme pass. Léniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Léniz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Starzec is nu in balbezit. Starzec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 18:0

63e minuut.
Ştrulă verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrulă geeft de bal voor. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel. Madincea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anielski is nu in balbezit. Anielski geeft de bal voor. Prunariu heeft problemen om de bal te vangen. Starzec is nu in balbezit. Starzec draait met de bal, schiet en ... Madincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Raţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrulă geeft een hoge lob. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 19:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brătescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Starzec rent richting de bal. Starzec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 20:0

71e minuut.
Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu met een sublieme pass. Anielski is nu in balbezit. Anielski schiet op doel. Speriatu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Râlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 21:0

76e minuut.
Klungelig pakt Starzec de bal. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec draait met de bal, schiet en ... Madincea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Epure kopt de bal weg. Daar is Fliegl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fliegl geeft een lange en hoge pass. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 22:0

79e minuut.
Mirancea geeft de bal voor. Daar is Raţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raţă geeft een hoge lob. Anielski rent richting de bal. Anielski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Starzec rent richting de bal. Starzec schiet op doel. Speriatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ştrulă geeft een hoge lob. Starzec springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anielski is nu in balbezit. Anielski schiet op doel. Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 23:0

83e minuut.
Madincea probeert naar een medespeler te passen. Ştrulă controleert de bal met de borst. Ştrulă speelt de bal door. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 24:0

85e minuut.
Mirancea rent richting de bal. Mirancea geeft een hoge lob. Inworp. Ştrulă met de inworp. Fliegl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Velcea geeft een hoge lob. Strungăreanu kopt de bal weg. Ştrulă met een sublieme pass. Daar is Anielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Madincea trapt de bal weg. Mirancea rent richting de bal. Anielski verovert de bal door een tackle van achteren. Anielski schiet op doel. Madincea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - ASVB 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sageata Listeava 13%, ASVB 87%.
Sageata Listeava - ASVB 25:0