Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: Fc Orsova Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2849
Fc Orsova ABVWATTTAR
433 Tactiek EBC
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 43
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Atasoylu kopt de bal weg. De Urrutia Ciorraga controleert de bal met de borst. De Urrutia Ciorraga speelt de bal door. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
van den Ouweland heeft problemen om de bal te vangen. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Ouweland is nu in balbezit. van den Ouweland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - ABVWATTTAR 0:1

8e minuut.
De Urrutia Ciorraga rent richting de bal. De Urrutia Ciorraga passt de bal met de wreef. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - ABVWATTTAR 0:2

10e minuut.
Gîrbaciu geeft een lange en hoge pass. Inworp. De Urrutia Ciorraga met de inworp. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De Urrutia Ciorraga rent richting de bal. De Urrutia Ciorraga speelt de bal door. Klungelig pakt Murgu de bal. Murgu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - ABVWATTTAR 0:3

29e minuut.
Remień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murgu is nu in balbezit. Murgu met een sublieme pass. van den Ouweland is nu in balbezit. van den Ouweland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
van den Ouweland rent richting de bal. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu passt de bal zonder na te denken. Schitelea heeft problemen om de bal te vangen. Schitelea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angeletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt De Urrutia Ciorraga de bal. De Urrutia Ciorraga geeft een lange en hoge pass. van den Ouweland krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień speelt de bal door. van den Ouweland rent richting de bal. van den Ouweland draait met de bal, schiet en ... Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Angeletti passt de bal in één keer door. Remień rent richting de bal. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Ouweland bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Ouweland schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Orsova 79%, ABVWATTTAR 21%.
Fc Orsova - ABVWATTTAR 0:3

46e minuut.
Opania komt het veld opgelopen. Aclan komt het veld opgelopen. Osváth komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Pufleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osváth rent richting de bal. Remień is nu in balbezit. Pufleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Osváth geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De Urrutia Ciorraga is nu in balbezit. De Urrutia Ciorraga speelt de bal door. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Opania heeft problemen om de bal te vangen. De Urrutia Ciorraga rent richting de bal. De Urrutia Ciorraga met een sublieme pass. Klungelig pakt Aclan de bal. Aclan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - ABVWATTTAR 0:4

58e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan onderschept slim de pass. Aclan met een sublieme pass. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - ABVWATTTAR 0:5

64e minuut.
Osváth passt de bal met de wreef. Daar is Remień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râpnu is nu in balbezit. Osváth is nu in balbezit. Osváth schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De Urrutia Ciorraga onderschept slim de pass. De Urrutia Ciorraga speelt de bal door. Osváth rent richting de bal. Osváth haalt uit met een fantastische trap. Mardan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Angeletti geeft een lange en hoge pass. Opania rent richting de bal. Aclan rent richting de bal. Aclan schiet op doel. Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - ABVWATTTAR 0:6

71e minuut.
Aclan rent richting de bal. Remień rent richting de bal. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - ABVWATTTAR 0:7

79e minuut.
Lefter geeft een hoge lob. Inworp. Remień met een snelle inworp. Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan draait met de bal, schiet en ... Mardan bokst de bal weg.

81e minuut.
De Urrutia Ciorraga is nu in balbezit. De Urrutia Ciorraga probeert naar een medespeler te passen. Opania is nu in balbezit. Opania schiet op doel. Mardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - ABVWATTTAR 0:8

82e minuut.
Opania is nu in balbezit. Opania passt de bal met de wreef. Aclan probeert naar een medespeler te passen. Osváth is nu in balbezit. Osváth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Opania rent richting de bal. Opania geeft de bal voor. Klungelig pakt Lefter de bal. Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - ABVWATTTAR 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Orsova 79%, ABVWATTTAR 21%.
Fc Orsova - ABVWATTTAR 0:9