Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: Nebunii Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 37600
Nebunii Dinamo XXL Bucuresti
tactica mod Tactiek 433wide
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 56
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Półćwiartek is nu in balbezit. Półćwiartek passt de bal zonder na te denken. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Dinamo XXL Bucuresti 1:0

9e minuut.
Răduţă rent richting de bal. Răduţă met een sublieme pass. Rozan probeert naar een medespeler te passen. Isar geeft de bal voor. Predilă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Davidovici rent richting de bal. Davidovici geeft een hoge lob. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă geeft de bal voor. Predilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hughes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gorie komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Nilă speelt de bal door. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă geeft een lange en hoge pass. Predilă springt en kopt de bal. Tundra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nebunii - Dinamo XXL Bucuresti 1:1

25e minuut.
Gorie passt de bal met de wreef. Lászlai rent richting de bal. Lászlai geeft de bal voor. Fakir rent richting de bal. Fakir geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nilă kopt de bal weg. Mormocea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ispas is nu in balbezit. Valencia onderschept slim de pass. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Dinamo XXL Bucuresti 2:1

36e minuut.
Żyrkowski geeft de bal voor. Inworp. Marză zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 53%, Dinamo XXL Bucuresti 47%.
Nebunii - Dinamo XXL Bucuresti 2:1

49e minuut.
Grigor verovert de bal door een tackle van achteren. Półćwiartek onderschept slim de pass. Półćwiartek speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Mormocea bokst de bal weg. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. Mormocea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Céjas passt de bal met de wreef. Półćwiartek rent richting de bal. Półćwiartek passt de bal in één keer door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gorie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Półćwiartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Półćwiartek passt de bal in één keer door. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Céjas passt de bal zonder na te denken. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Valencia passt de bal in één keer door. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lászlai verovert de bal door een tackle van achteren. Răduţă rent richting de bal. Răduţă geeft een hoge lob. Isar heeft problemen om de bal te vangen. Isar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Półćwiartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Półćwiartek geeft een lange en hoge pass. Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Mormocea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Dinamo XXL Bucuresti 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 40%, Dinamo XXL Bucuresti 60%.
Nebunii - Dinamo XXL Bucuresti 3:1