Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fair-play FC Lacusteni
2AA -IV Tactiek proba
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
49.4 gemiddelde waardering 54.2
solid Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Leivas rent richting de bal. Leivas geeft een lange en hoge pass. Pirueta rent richting de bal. Vienoranta rent richting de bal. Vienoranta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Silveanu geeft de bal voor. Inworp. Leivas met de inworp. Saldías is nu in balbezit. Saldías geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías met een sublieme pass. Bersellini is nu in balbezit. Pirueta onderschept slim de pass. Pirueta haalt uit met een fantastische trap. Dähler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Lacusteni 0:1

13e minuut.
Inworp. Wacker met een snelle inworp. Klungelig pakt Leivas de bal. Leivas geeft een hoge lob. Pirueta springt en kopt de bal. Dähler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga rent richting de bal. Bersellini verovert de bal door een tackle van achteren. Bersellini schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru probeert naar een medespeler te passen. Dodos probeert naar een medespeler te passen. Tomás rent richting de bal. Tomás haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga verovert de bal door een tackle van achteren. Fulga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vienoranta de bal. Vienoranta haalt uit met een fantastische trap. Dähler bokst de bal weg.

24e minuut.
Leivas geeft een lange en hoge pass. Dähler speelt de bal door. Leivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivas geeft de bal voor. Pirueta maakt een snoekduik en kopt de bal. Dähler bokst de bal weg.

40e minuut.
Klungelig pakt Beclea de bal. Leivas is nu in balbezit. Beclea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leivas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pirueta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dähler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Virtejaru speelt de bal door. Mirea is nu in balbezit. Saldías is nu in balbezit. Mirea onderschept slim de pass. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fair-play - FC Lacusteni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 60%, FC Lacusteni 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fair-play - FC Lacusteni 1:1

54e minuut.
Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías geeft een lange en hoge pass. Pirueta is nu in balbezit. Pirueta schiet op doel. Dähler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Virtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Saldías geeft een hoge lob. Silveanu rent richting de bal. Pirueta verovert de bal door een tackle van achteren. Pirueta haalt uit met een fantastische trap. Dähler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Wacker onderschept slim de pass. Filarski rent richting de bal. Filarski passt de bal in één keer door. Dodos rent richting de bal. Dodos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Lacusteni 2:1

87e minuut.
Saldías speelt de bal door. Leivas rent richting de bal. Leivas passt de bal met de wreef. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fair-play - FC Lacusteni 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 61%, FC Lacusteni 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fair-play - FC Lacusteni 2:2