Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba FC Vulturul
Exercitiu Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
6% Spel op eigen helft 94%
62 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
72.4 gemiddelde waardering 19.1
briljant Schieten slecht
wonderbaarlijk Passen slecht
zeer goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Oraşan met de inworp. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Antczak is nu in balbezit. Antczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 1:0

3e minuut.
Cintezoi geeft de bal voor. Esca is nu in balbezit. Həsənli verovert de bal door een tackle van achteren. Həsənli probeert naar een medespeler te passen. Perneta geeft de bal voor. Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antczak rent richting de bal. Antczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 2:0

6e minuut.
Paşcalău geeft de bal voor. Oraşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neretljak. Neretljak krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gunev kopt de bal weg. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski geeft de bal voor. Antczak springt en kopt de bal. Şerban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 3:0

10e minuut.
Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi geeft een hoge lob. Perneta is nu in balbezit. Perneta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Şerban trapt de bal weg. Neretljak kan de bal niet met de borst controleren. Neretljak geeft een hoge lob. Antczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 4:0

14e minuut.
Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta met een sublieme pass. Filia bereikt de bal nog maar net als eerste. Filia schiet op doel. Şerban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 5:0

17e minuut.
Bjeletić passt de bal zonder na te denken. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak onderschept slim de pass. Antczak schiet op doel. Şerban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 6:0

20e minuut.
Chęcielewski met een sublieme pass. Neretljak is nu in balbezit. Neretljak geeft een lange en hoge pass. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Neretljak onderschept slim de pass. Neretljak geeft de bal voor. Daar is Antczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Şerban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 7:0

22e minuut.
Dłubis probeert naar een medespeler te passen. Neretljak probeert naar een medespeler te passen. Cintezoi is nu in balbezit. Antczak verovert de bal door een tackle van achteren. Antczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vercauteren rent richting de bal. Vercauteren passt de bal zonder na te denken. Chęcielewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Filia de bal. Filia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Perneta met een sublieme pass. Filia is nu in balbezit. Filia geeft de bal voor. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Filia draait met de bal, schiet en ... Cintezoi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perneta zal de hoekschop nemen. Antczak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Perneta probeert naar een medespeler te passen. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski geeft een hoge lob. Antczak is nu in balbezit. Antczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 8:0

28e minuut.
Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski passt de bal met de wreef. Daar is Neretljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neretljak geeft een lange en hoge pass. Antczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 9:0

30e minuut.
Perneta rent richting de bal. Perneta geeft een lange en hoge pass. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 10:0

32e minuut.
Chęcielewski passt de bal in één keer door. Vercauteren rent richting de bal. Vercauteren passt de bal in één keer door. Filia is nu in balbezit. Filia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 11:0

33e minuut.
Gunev rent richting de bal. Daar is Chęcielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chęcielewski passt de bal in één keer door. Antczak is nu in balbezit. Antczak draait met de bal, schiet en ... Şerban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rotariu met een sublieme pass. Chęcielewski met een sublieme pass. Vercauteren speelt de bal door. Filia is nu in balbezit. Filia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Cintezoi speelt de bal door. Neretljak geeft een hoge lob. Antczak krijgt zijn hoofd ertegen. Şerban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neretljak met een snelle inworp. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Antczak rent richting de bal. Antczak schiet op doel. Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sturdza geeft de bal voor. Oraşan kopt de bal weg. Vercauteren speelt de bal door. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şerban met een sublieme pass. Chęcielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chęcielewski met een sublieme pass. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Chęcielewski speelt de bal door. Neretljak speelt de bal door. Filia rent richting de bal. Antczak rent richting de bal. Antczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 11%, FC Vulturul 89%.
Sport Club Alba - FC Vulturul 11:0

47e minuut.
Vercauteren met een sublieme pass. Klungelig pakt Filia de bal. Antczak is nu in balbezit. Antczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 12:0

47e minuut.
Daar is Holca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filia bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filia rent richting de bal. Filia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Vercauteren probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filia de bal. Filia passt de bal zonder na te denken. Daar is Antczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
Chęcielewski controleert de bal met de borst. Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Neretljak rent richting de bal. Neretljak geeft een lange en hoge pass. Antczak krijgt zijn hoofd ertegen. Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Neretljak rent richting de bal. Neretljak geeft de bal voor. Antczak rent richting de bal. Antczak draait met de bal, schiet en ... Şerban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 13:0

53e minuut.
Neretljak heeft problemen om de bal te vangen. Neretljak probeert naar een medespeler te passen. Vercauteren speelt de bal door. Daar is Filia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 14:0

54e minuut.
Antczak met een sublieme pass. Neretljak is nu in balbezit. Neretljak probeert naar een medespeler te passen. Antczak is nu in balbezit. Antczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Vercauteren geeft een lange en hoge pass. Şerban speelt de bal door. Perneta is nu in balbezit. Perneta geeft een hoge lob. Antczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 15:0

58e minuut.
Perneta probeert naar een medespeler te passen. Filia rent richting de bal. Filia geeft een lange en hoge pass. Antczak rent richting de bal. Antczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Şerban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis passt de bal in één keer door. Neretljak probeert naar een medespeler te passen. Filia bereikt de bal nog maar net als eerste. Filia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 16:0

60e minuut.
Daar is Homoţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak probeert naar een medespeler te passen. Neretljak geeft een hoge lob. Filia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Neretljak rent richting de bal. Neretljak passt de bal zonder na te denken. Antczak heeft problemen om de bal te vangen. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Şerban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 17:0

63e minuut.
Vercauteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercauteren speelt de bal door. Filia bereikt de bal nog maar net als eerste. Filia haalt uit met een fantastische trap. Şerban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 18:0

66e minuut.
Sturdza kopt de bal weg. Şerban met een sublieme pass. Vercauteren met een sublieme pass. Filia rent richting de bal. Filia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Neretljak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski passt de bal in één keer door. Neretljak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Vercauteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercauteren passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Filia de bal. Filia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Filia schiet op doel. Şerban probeert naar een medespeler te passen. Vercauteren geeft een lange en hoge pass. Antczak rent richting de bal. Antczak schiet op doel. Şerban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 19:0

72e minuut.
Həsənli verovert de bal door een tackle van achteren. Həsənli speelt de bal door. Perneta speelt de bal door. Klungelig pakt Filia de bal. Filia draait met de bal, schiet en ... Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sturdza heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 20:0

74e minuut.
Neretljak met een sublieme pass. Klungelig pakt Filia de bal. Antczak rent richting de bal. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Şerban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 21:0

75e minuut.
Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vercauteren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercauteren probeert naar een medespeler te passen. Antczak is nu in balbezit. Antczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 22:0

78e minuut.
Vercauteren rent richting de bal. Filia speelt de bal door. Antczak rent richting de bal. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Şerban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 23:0

79e minuut.
Gunev neemt vlug de vrije trap. Filia is nu in balbezit. Antczak rent richting de bal. Antczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 24:0

82e minuut.
Vercauteren probeert naar een medespeler te passen. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filia rent richting de bal. Antczak rent richting de bal. Antczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 25:0

84e minuut.
Filia rent richting de bal. Filia passt de bal in één keer door. Antczak is nu in balbezit. Antczak schiet op doel. Şerban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 26:0

85e minuut.
Gunev geeft een lange en hoge pass. Filia is nu in balbezit. Filia passt de bal met de wreef. Antczak rent richting de bal. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

86e minuut.
Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău geeft een hoge lob. Buitenspel voor Oraşan. Goede buitenspelval van de verdediging. Gunev neemt vlug de vrije trap. Filia kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şerban met een sublieme pass. Daar is Perneta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perneta probeert naar een medespeler te passen. Filia bereikt de bal nog maar net als eerste. Filia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Perneta kopt de bal weg. Vercauteren rent richting de bal. Vercauteren passt de bal zonder na te denken. Filia bereikt de bal nog maar net als eerste. Filia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Şerban probeert wanhopig de bal te grijpen. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Vulturul 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 2%, FC Vulturul 98%.
Sport Club Alba - FC Vulturul 27:0