Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: MMT4 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12282
MMT4 SECURITAS
5app Tactiek nice
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 50.5
excellent Schieten good
good Passen excellent
good Verdedigen weak


4e minuut.
Leiva rent richting de bal. Leiva geeft de bal voor. Balaci kan de bal niet met de borst controleren. Warabas rent richting de bal. Warabas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ballivian geeft een hoge lob. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Turcanu ... Strafschop! Turcanu krijgt een gele kaart. Warabas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balaci zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bąbel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Basante heeft problemen om de bal te vangen. Kubala rent richting de bal. Kubala passt de bal met de wreef. Čuj is nu in balbezit. Čuj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Balaci kopt de bal weg. Klungelig pakt Warabas de bal. Turcanu is nu in balbezit. Warabas onderschept slim de pass. Warabas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Foschiatto geeft de bal voor. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martínez krijgt een gele kaart. Balaci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Balaci neemt zijn aanloop. Bąbel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMT4 - SECURITAS 0:1

21e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Echazu probeert naar een medespeler te passen. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Balaci passt de bal zonder na te denken. Warabas rent richting de bal. Martínez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martínez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

30e minuut.
Bąbel trapt de bal weg. Čuj kan de bal niet met de borst controleren. Foschiatto probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Bąbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turcanu met een sublieme pass. Daar is Warabas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warabas haalt uit met een fantastische trap. Bąbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Basante rent richting de bal. Basante speelt de bal door. Radler speelt de bal door. Ballivian rent richting de bal. Ballivian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Foschiatto passt de bal in één keer door. Balaci rent richting de bal. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Tilický is nu in balbezit. Tilický geeft een lange en hoge pass. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MMT4 - SECURITAS 1:1

44e minuut.
Freese bereikt de bal nog maar net als eerste. Freese passt de bal in één keer door. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel. Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMT4 - SECURITAS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMT4 64%, SECURITAS 36%.
MMT4 - SECURITAS 2:1

47e minuut.
Ballivian rent richting de bal. Ballivian geeft de bal voor. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Warabas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szaniawski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMT4 - SECURITAS 3:1

55e minuut.
Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcanu geeft een hoge lob. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ... Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMT4 - SECURITAS 4:1

57e minuut.
Čuj rent richting de bal. Basante is nu in balbezit. Čuj verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Holban is nu in balbezit. Holban geeft de bal voor. Daar is Kubala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MMT4 - SECURITAS 5:1

72e minuut.
Foschiatto onderschept slim de pass. Holban bereikt de bal nog maar net als eerste. Foschiatto verovert de bal door een tackle van achteren. Foschiatto geeft een lange en hoge pass. Warabas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMT4 - SECURITAS 5:2

76e minuut.
Čuj heeft problemen om de bal te vangen. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru passt de bal in één keer door. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Kubala passt de bal in één keer door. Căldăraru speelt de bal door. Čuj is nu in balbezit. Čuj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Leiva geeft een hoge lob. Warabas kopt de bal weg. Klungelig pakt Ballivian de bal. Ballivian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMT4 53%, SECURITAS 47%.
MMT4 - SECURITAS 5:2