Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: Islazul Comunal
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 26722
Unirea `85 Golesti F.C STEAUA TULCEA
incercare532 Tactiek 343
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 48.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


9e minuut.
Klungelig pakt Haralambie de bal. Bocaş onderschept slim de pass. Bocaş speelt de bal door. Sas rent richting de bal. Sas schiet op doel. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Merenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - F.C STEAUA TULCEA 1:0

10e minuut.
Herbet geeft een hoge lob. Secăreanu kopt de bal weg. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - F.C STEAUA TULCEA 2:0

45e minuut.
Ilie rent richting de bal. Prostohlavka rent richting de bal. Ilie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prostohlavka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maisepp neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea `85 Golesti 45%, F.C STEAUA TULCEA 55%.
Unirea `85 Golesti - F.C STEAUA TULCEA 2:0

46e minuut.
Stere komt het veld opgelopen. Dedu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Maisepp passt de bal in één keer door. Topór is nu in balbezit. Geantă maakt een afschuwelijke overtreding. Geantă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
Haralambie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secăreanu met de inworp. Bălaşa geeft een lange en hoge pass. Sas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş geeft de bal voor. Machairidis kopt de bal weg. Herbet is nu in balbezit. Herbet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Herbet is nu in balbezit. Herbet geeft een hoge lob. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea `85 Golesti 60%, F.C STEAUA TULCEA 40%.
Unirea `85 Golesti - F.C STEAUA TULCEA 2:0