Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Crivina szekler fc
4-4-2 Tactiek TAMADO
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 55.1
good Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Mureşanu heeft problemen om de bal te vangen. Wilkoszewski met een sublieme pass. Cruzeirense met een sublieme pass. Karyś rent richting de bal. Karyś schiet op doel. Penzić bokst de bal weg.

10e minuut.
Karyś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sârbulescu komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Arauz is nu in balbezit. Arauz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sârbulescu de bal. Legrand is nu in balbezit. Legrand draait met de bal, schiet en ... Belkıran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Penzić trapt de bal weg van het doel. Cruzeirense bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Weyland zijn tegenspeler op de grond. Weyland krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Santagostino is nu in balbezit. Santagostino probeert naar een medespeler te passen. Mouflouzelis met een sublieme pass. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand haalt uit met een fantastische trap. Belkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Arauz is nu in balbezit. Grzędzicki onderschept slim de pass. Grzędzicki geeft een hoge lob. Legrand maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Crivina - szekler fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Crivina 53%, szekler fc 47%.
FC Viitorul Crivina - szekler fc 0:1

54e minuut.
Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü geeft een lange en hoge pass. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland draait met de bal, schiet en ... Belkıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Păcală onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mouflouzelis neemt de hoekschop. Klungelig pakt Karakoyunlu de bal. Weyland is nu in balbezit. Weyland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Crivina - szekler fc 0:2

59e minuut.
na Linha probeert de bal met de borst te controleren. na Linha geeft een hoge lob. Mouflouzelis rent richting de bal. Mouflouzelis geeft de bal voor. Weyland springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tomiotto kan de bal niet met de borst controleren. Karakoyunlu is nu in balbezit. Tomiotto maakt een afschuwelijke overtreding. Karakoyunlu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Karakoyunlu kan niet meer verder spelen. Posada komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Belkıran speelt de bal door. Daar is Jóźwiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóźwiak passt de bal in één keer door. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Üzümlü rent richting de bal. Păcală verovert de bal door een tackle van achteren. Păcală geeft een hoge lob. Legrand probeert de bal aan de voet te houden. Legrand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Grzędzicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü geeft de bal voor. Legrand maakt een snoekduik en kopt de bal. Belkıran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Crivina - szekler fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Crivina 66%, szekler fc 34%.
FC Viitorul Crivina - szekler fc 0:3