Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DC&C TEAM SLATINA florinela
non-combat Tactiek Florent final
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Prats kopt de bal weg. Nemes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemes met een sublieme pass. Voichin is nu in balbezit. Voichin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mascarenhas speelt de bal door. Vilardi rent richting de bal. Vilardi passt de bal in één keer door. Voichin heeft problemen om de bal te vangen. Voichin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bjelobrković geeft een lange en hoge pass. Nemes probeert de bal aan de voet te houden. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - florinela 0:1

31e minuut.
Kaló is nu in balbezit. Kaló met een sublieme pass. Affibiato speelt de bal door. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bjelobrković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Voichin is nu in balbezit. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Giza ... Strafschop! Giza krijgt een gele kaart. Cuaresma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuaresma neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bjelobrković controleert de bal met de borst. Bjelobrković passt de bal zonder na te denken. Kaló rent richting de bal. Kaló geeft een hoge lob. Cuaresma krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bjelobrković met de inworp. Kaló rent richting de bal. Kaló geeft een hoge lob. Cuaresma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - florinela 0:2

42e minuut.
Kaló passt de bal in één keer door. Affibiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Affibiato probeert naar een medespeler te passen. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bjelobrković probeert naar een medespeler te passen. Affibiato is nu in balbezit. Affibiato probeert naar een medespeler te passen. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma schiet op doel. Lugano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 86%, florinela 14%.
DC&C TEAM SLATINA - florinela 0:2

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Kryszak de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bjelobrković neemt de hoekschop. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma draait met de bal, schiet en ... Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kaló kopt de bal weg. Giza heeft problemen om de bal te vangen. Voichin onderschept slim de pass. Voichin passt de bal in één keer door. Nemes verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Esin bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin speelt de bal door. Rodionov met een sublieme pass. Klungelig pakt Affibiato de bal. Affibiato geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bjelobrković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spur is nu in balbezit. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelobrković verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelobrković geeft de bal voor. Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kaló geeft een hoge lob. Cuaresma is nu in balbezit. Nemes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuaresma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voichin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - florinela 0:3

57e minuut.
Voichin rent richting de bal. Voichin geeft de bal voor. Cuaresma heeft problemen om de bal te vangen. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lugano trapt de bal weg van het doel. Kaló met een sublieme pass. Affibiato rent richting de bal. Affibiato geeft een hoge lob. Voichin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Prats kopt de bal weg. Giza heeft problemen om de bal te vangen. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - florinela 0:4

67e minuut.
Brzozewski speelt de bal door. Affibiato heeft problemen om de bal te vangen. Affibiato passt de bal zonder na te denken. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - florinela 0:5

68e minuut.
Affibiato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Demetradze komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Spur de bal. Voichin rent richting de bal. Voichin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - florinela 0:6

75e minuut.
Voichin heeft problemen om de bal te vangen. Nemes onderschept slim de pass. Cuaresma onderschept slim de pass. Cuaresma schiet op doel. Lugano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - florinela 0:7

78e minuut.
Lugano met een harde bal richting middenveld. Prats kopt de bal weg. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma schiet op doel. Lugano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mascarenhas verovert de bal door een tackle van achteren. Mascarenhas passt de bal met de wreef. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - florinela 0:8

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bjelobrković met de inworp. Kaló is nu in balbezit. Kaló geeft een hoge lob. Cuaresma krijgt zijn hoofd ertegen. Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 91%, florinela 9%.
DC&C TEAM SLATINA - florinela 0:8