Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szekler fc DC&C TEAM SLATINA
TAMADO Tactiek non-combat
52% Balbezit 48%
10% Spel op eigen helft 90%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 48.4
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Giza passt de bal in één keer door. na Linha is nu in balbezit. na Linha passt de bal zonder na te denken. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mouflouzelis verovert de bal door een tackle van achteren. Mouflouzelis geeft een lange en hoge pass. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 1:0

5e minuut.
Legrand is nu in balbezit. Legrand passt de bal in één keer door. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Weyland heeft problemen om de bal te vangen. Weyland draait met de bal, schiet en ... Lugano bokst de bal weg. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Grzędzicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grzędzicki passt de bal in één keer door. Santagostino met een sublieme pass. Weyland rent richting de bal. Weyland haalt uit met een fantastische trap. Lugano bokst de bal weg. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 2:0

10e minuut.
Dvirnyk rent richting de bal. Dvirnyk geeft een lange en hoge pass. Legrand kopt de bal weg. Weyland is nu in balbezit. Weyland haalt uit met een fantastische trap. Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 3:0

12e minuut.
Santagostino geeft een hoge lob. Grzędzicki kopt de bal weg. Weyland kan de bal niet met de borst controleren. Weyland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 4:0

15e minuut.
Tomiotto met een sublieme pass. Jóźwiak is nu in balbezit. Jóźwiak met een sublieme pass. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand schiet op doel. Lugano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Legrand rent richting de bal. Legrand passt de bal zonder na te denken. Weyland rent richting de bal. Weyland schiet op doel. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 5:0

18e minuut.
Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü passt de bal zonder na te denken. Weyland rent richting de bal. Weyland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 6:0

22e minuut.
Grzędzicki speelt de bal door. Weyland rent richting de bal. Weyland speelt de bal door. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand schiet op doel. Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă geeft een lange en hoge pass. Weyland rent richting de bal. Weyland haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 7:0

24e minuut.
Mouflouzelis onderschept slim de pass. Mouflouzelis passt de bal met de wreef. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki draait met de bal, schiet en ... Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 8:0

26e minuut.
Santagostino is nu in balbezit. Santagostino speelt de bal door. Daar is Weyland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weyland schiet op doel. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Weyland speelt de bal door. Klungelig pakt Grzędzicki de bal. Grzędzicki met een sublieme pass. Legrand rent richting de bal. Legrand schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 9:0

28e minuut.
Spur geeft de bal voor. Santagostino kopt de bal weg. Mouflouzelis is nu in balbezit. Mouflouzelis geeft een lange en hoge pass. Weyland springt en kopt de bal. Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 10:0

29e minuut.
Giza speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mouflouzelis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Weyland springt en kopt de bal. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dvirnyk speelt de bal door. Cardei rent richting de bal. Legrand geeft een lange en hoge pass. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü schiet op doel. Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand is nu in balbezit. Legrand met een sublieme pass. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland draait met de bal, schiet en ... Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Üzümlü probeert naar een medespeler te passen. Giza onderschept slim de pass. Weyland rent richting de bal. Weyland schiet op doel. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 11:0

44e minuut.
Jóźwiak speelt de bal door. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal in één keer door. Weyland rent richting de bal. Weyland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 8%, DC&C TEAM SLATINA 92%.
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 12:0

47e minuut.
Daar is Jóźwiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prats is nu in balbezit. Jóźwiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jóźwiak krijgt een gele kaart. Prats is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prats komt bij de bal en schiet. Penzić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Giza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouflouzelis met een snelle inworp. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand geeft de bal voor. Grzędzicki met een sublieme pass. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap. Lugano bokst de bal weg.

56e minuut.
na Linha probeert naar een medespeler te passen. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Legrand rent richting de bal. Legrand haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lugano trapt de bal weg. Prats kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Mouflouzelis rent richting de bal. Mouflouzelis geeft een hoge lob. Weyland kopt de bal weg. Legrand rent richting de bal. Legrand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Üzümlü onderschept slim de pass. Üzümlü passt de bal zonder na te denken. Grzędzicki speelt de bal door. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lugano speelt de bal door. Üzümlü is nu in balbezit. Prats tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prats krijgt een gele kaart. Üzümlü is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jóźwiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Weyland maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Legrand rent richting de bal. Legrand probeert naar een medespeler te passen. na Linha met een sublieme pass. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 13:0

69e minuut.
Obeadă is nu in balbezit. Mouflouzelis verovert de bal door een tackle van achteren. Mouflouzelis geeft een lange en hoge pass. Weyland is nu in balbezit. Weyland draait met de bal, schiet en ... Lugano bokst de bal weg.

72e minuut.
na Linha speelt de bal door. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü passt de bal in één keer door. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lugano speelt de bal door. Obeadă kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mouflouzelis neemt de hoekschop. Weyland springt en kopt de bal. Lugano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
na Linha met een sublieme pass. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak geeft de bal voor. Daar is Legrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legrand draait met de bal, schiet en ... Lugano bokst de bal weg.

76e minuut.
Santagostino met een sublieme pass. Jóźwiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. na Linha speelt de bal door. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk geeft een hoge lob. Inworp. Mouflouzelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legrand geeft de bal voor. Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giza kopt de bal weg. Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Giza is nu in balbezit. Giza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouflouzelis met de inworp. Legrand geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Daar is Legrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giza onderschept slim de pass. Giza geeft een hoge lob. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 14:0

80e minuut.
Legrand onderschept slim de pass. Legrand geeft de bal voor. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen. Weyland rent richting de bal. Weyland draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 15:0

84e minuut.
na Linha speelt de bal door. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki speelt de bal door. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Weyland is nu in balbezit. Weyland haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 16:0

87e minuut.
Üzümlü speelt de bal door. Giza onderschept slim de pass. Klungelig pakt Weyland de bal. Weyland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 12%, DC&C TEAM SLATINA 88%.
szekler fc - DC&C TEAM SLATINA 17:0