Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. TAG DC&C TEAM SLATINA
442-9,10 Tactiek non-combat
48% Balbezit 52%
4% Spel op eigen helft 96%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 51.4
formidable Schieten good
excellent Passen average
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Ferrar is nu in balbezit. Ferrar met een sublieme pass. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello haalt uit met een fantastische trap. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 1:0

3e minuut.
Obeadă passt de bal in één keer door. Inworp. Ferrar met de inworp. Kobussen rent richting de bal. Kobussen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ferrar passt de bal met de wreef. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen passt de bal zonder na te denken. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ... Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Ferrar passt de bal in één keer door. Chaniewski speelt de bal door. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello schiet op doel. Lugano bokst de bal weg. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 2:0

7e minuut.
Klungelig pakt Macedo de bal. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Vianello heeft problemen om de bal te vangen. Vianello schiet op doel. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 3:0

10e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo passt de bal in één keer door. Vianello rent richting de bal. Vianello schiet op doel. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nemes heeft problemen om de bal te vangen. Vianello is nu in balbezit. Vianello passt de bal in één keer door. Kobussen rent richting de bal. Kobussen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Epure is nu in balbezit. Epure passt de bal met de wreef. Vianello rent richting de bal. Vianello schiet op doel. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 4:0

14e minuut.
Giza probeert naar een medespeler te passen. Nemes rent richting de bal. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ... Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vianello is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Macedo passt de bal zonder na te denken. Epure met een sublieme pass. Ferrar geeft een hoge lob. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 5:0

23e minuut.
Ferrar met de inworp. Klungelig pakt Muniz de bal. Muniz geeft een lange en hoge pass. Vianello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 6:0

26e minuut.
Ferrar met de inworp. Obeadă rent richting de bal. Kobussen onderschept slim de pass. Kobussen geeft een hoge lob. Lugano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 7:0

27e minuut.
Ferrar passt de bal zonder na te denken. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nemes zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nemes naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Epure met een sublieme pass. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello passt de bal in één keer door. Kobussen rent richting de bal. Kobussen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 8:0

31e minuut.
Kobussen onderschept slim de pass. Kobussen speelt de bal door. Vianello rent richting de bal. Vianello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 9:0

32e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrar met de inworp. Muniz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 10:0

35e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 11:0

36e minuut.
Dvirnyk geeft een hoge lob. Inworp. Ferrar met een snelle inworp. Muniz heeft problemen om de bal te vangen. Muniz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Vianello maakt een snoekduik en kopt de bal. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 12:0

39e minuut.
Daar is Dvirnyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvirnyk geeft een lange en hoge pass. Muniz kopt de bal weg. Vianello is nu in balbezit. Vianello haalt uit met een fantastische trap. Lugano bokst de bal weg. Vianello is nu in balbezit. Vianello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Lugano met een sublieme pass. Ferrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrar geeft een lange en hoge pass. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Giza geeft een hoge lob. Epure bereikt de bal nog maar net als eerste. Epure passt de bal in één keer door. Vianello rent richting de bal. Vianello haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 13:0

43e minuut.
Kobussen met een sublieme pass. Muniz speelt de bal door. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 14:0

45e minuut.
Obeadă probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferrar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vianello krijgt zijn hoofd ertegen. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. TAG 5%, DC&C TEAM SLATINA 95%.
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 14:0

46e minuut.
Garms komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Garms bereikt de bal nog maar net als eerste. Garms passt de bal zonder na te denken. Vianello rent richting de bal. Vianello haalt uit met een fantastische trap. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferrar neemt de hoekschop. Kobussen kopt de bal weg. Vianello rent richting de bal. Vianello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Epure heeft problemen om de bal te vangen. Epure met een sublieme pass. Vianello is nu in balbezit. Vianello schiet op doel. Lugano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 15:0

51e minuut.
Klungelig pakt Giza de bal. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen passt de bal met de wreef. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ... Lugano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vianello is nu in balbezit. Vianello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 16:0

52e minuut.
Muniz heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă passt de bal met de wreef. Atencio is nu in balbezit. Ferrar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ebetürk is nu in balbezit. Inworp. Kobussen met de inworp. Ferrar is nu in balbezit. Ferrar geeft een hoge lob. Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vianello maakt een snoekduik en kopt de bal. Lugano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 17:0

55e minuut.
Ferrar passt de bal met de wreef. Garms rent richting de bal. Garms passt de bal zonder na te denken. Vianello rent richting de bal. Vianello draait met de bal, schiet en ... Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kobussen rent richting de bal. Kobussen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 18:0

56e minuut.
Obeadă passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferrar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vianello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 19:0

58e minuut.
Garms is nu in balbezit. Garms probeert naar een medespeler te passen. Vianello rent richting de bal. Vianello draait met de bal, schiet en ... Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 20:0

59e minuut.
Kobussen speelt de bal door. Epure speelt de bal door. Vianello rent richting de bal. Vianello draait met de bal, schiet en ... Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Vianello is nu in balbezit. Vianello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 21:0

60e minuut.
Pihl komt het veld opgelopen. Sato komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kobussen probeert de bal aan de voet te houden. Obeadă probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ferrar met de inworp. Muniz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 22:0

67e minuut.
Spur rent richting de bal. Kobussen onderschept slim de pass. Kobussen geeft een hoge lob. Vianello rent richting de bal. Vianello draait met de bal, schiet en ... Lugano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garms zal de hoekschop nemen. Vianello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 23:0

70e minuut.
Garms bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Garms met een sublieme pass. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ... Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Giza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrar met de inworp. Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 24:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weijl komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk geeft een hoge lob. Inworp. Ferrar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muniz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Weijl rent richting de bal. Weijl met een sublieme pass. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen schiet op doel. Lugano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 25:0

77e minuut.
Dvirnyk geeft een hoge lob. Muniz probeert naar een medespeler te passen. Garms speelt de bal door. Vianello is nu in balbezit. Vianello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ferrar met een sublieme pass. Weijl rent richting de bal. Weijl speelt de bal door. Vianello rent richting de bal. Vianello schiet op doel. Lugano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Callewaert met een sublieme pass. Muniz met een sublieme pass. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ... Lugano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 26:0

83e minuut.
Spur geeft de bal voor. Muniz speelt de bal door. Vianello heeft problemen om de bal te vangen. Vianello schiet op doel. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muniz is nu in balbezit. Muniz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ferrar onderschept slim de pass. Ferrar speelt de bal door. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 27:0

87e minuut.
Garms heeft problemen om de bal te vangen. Garms probeert naar een medespeler te passen. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello haalt uit met een fantastische trap. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 28:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muniz speelt de bal door. Vianello rent richting de bal. Vianello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 29:0

89e minuut.
Ferrar met een snelle inworp. Daar is Muniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muniz geeft een lange en hoge pass. Vianello krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 30:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. TAG 3%, DC&C TEAM SLATINA 97%.
F.C. TAG - DC&C TEAM SLATINA 30:0