Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: szekler fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21640
szekler fc Visinii
TAMADO Tactiek 4-3-3 up
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 42.8
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Wierzba kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouflouzelis met de inworp. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü draait met de bal, schiet en ... Citko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Santagostino onderschept slim de pass. Parejas begaat een overtreding. Santagostino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jóźwiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Şaner de bal. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü schiet op doel. Citko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - Visinii 1:0

13e minuut.
na Linha kopt de bal weg. Grzędzicki kan de bal niet met de borst controleren. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dudryk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grzędzicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Biaye geeft de bal voor. Inworp. Mouflouzelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legrand rent richting de bal. Legrand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Iğdırlıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Şaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki verovert de bal door een tackle van achteren. Weyland is nu in balbezit. Weyland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Weyland controleert de bal met de borst. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap. Citko bokst de bal weg.

40e minuut.
Biaye probeert naar een medespeler te passen. Santagostino rent richting de bal. Obara verovert de bal door een tackle van achteren. Obara haalt uit met een fantastische trap. Penzić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szekler fc - Visinii 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 22%, Visinii 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szekler fc - Visinii 1:1

46e minuut.
Gardenier komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Weyland passt de bal zonder na te denken. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak passt de bal zonder na te denken. Legrand is nu in balbezit. Legrand haalt uit met een fantastische trap. Citko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Santagostino rent richting de bal. Jóźwiak probeert naar een medespeler te passen. na Linha met een sublieme pass. Weyland is nu in balbezit. Weyland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dudryk heeft problemen om de bal te vangen. Şaner is nu in balbezit. Üzümlü verovert de bal door een tackle van achteren. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap. Citko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - Visinii 2:1

67e minuut.
Parejas is nu in balbezit. Legrand onderschept slim de pass. Legrand met een sublieme pass. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap. Citko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Üzümlü is nu in balbezit. Legrand controleert de bal met de borst. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. Legrand krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
na Linha passt de bal zonder na te denken. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak speelt de bal door. Legrand rent richting de bal. Legrand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Üzümlü rent richting de bal. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü verovert de bal door een tackle van achteren. Üzümlü geeft een hoge lob. Legrand krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 23%, Visinii 77%.
szekler fc - Visinii 2:1