Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: soarici Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4625
soarici DC&C TEAM SLATINA
adrian Tactiek non-combat
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 48.7
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Prats onderschept slim de pass. Híres verovert de bal door een tackle van achteren. Peier met een sublieme pass. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Leyva speelt de bal door. Klungelig pakt Barbukov de bal. Barbukov geeft de bal voor. Tchuř rent richting de bal. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Lugano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Leyva probeert naar een medespeler te passen. Kolodžej met een sublieme pass. Barbukov met een sublieme pass. Tanganga rent richting de bal. Tanganga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Leyva rent richting de bal. Leyva passt de bal in één keer door. Kolodžej geeft de bal voor. Tanganga springt en kopt de bal. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - DC&C TEAM SLATINA 1:0

30e minuut.
Nemes is nu in balbezit. Nemes met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peier neemt de hoekschop. Nemes probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peier zal de hoekschop nemen. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř draait met de bal, schiet en ... Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - DC&C TEAM SLATINA 2:0

33e minuut.
Tchuř is nu in balbezit. Nemes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř onderschept slim de pass. Tchuř draait met de bal, schiet en ... Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - DC&C TEAM SLATINA 3:0

40e minuut.
Peier met een sublieme pass. Kolodžej rent richting de bal. Daar is Kolodžej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolodžej geeft de bal voor. Tchuř krijgt zijn hoofd ertegen. Lugano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - DC&C TEAM SLATINA 4:0

42e minuut.
Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej speelt de bal door. Barbukov speelt de bal door. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 18%, DC&C TEAM SLATINA 82%.
soarici - DC&C TEAM SLATINA 4:0

48e minuut.
Barbukov is nu in balbezit. Kolodžej probeert naar een medespeler te passen. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Peier verovert de bal door een tackle van achteren. Peier speelt de bal door. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanganga draait met de bal, schiet en ... Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - DC&C TEAM SLATINA 5:0

58e minuut.
Daar is Kolodžej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prats rent richting de bal. Barbukov begaat een overtreding. Prats is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prats neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Giza rent richting de bal. Giza geeft een hoge lob. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - DC&C TEAM SLATINA 5:1

73e minuut.
Tanganga onderschept slim de pass. Tanganga geeft een hoge lob. Lugano speelt de bal door. Prats heeft problemen om de bal te vangen. Prats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kolodžej probeert naar een medespeler te passen. Oprean met een sublieme pass. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř draait met de bal, schiet en ... Lugano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - DC&C TEAM SLATINA 6:1

79e minuut.
Barbukov heeft problemen om de bal te vangen. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej speelt de bal door. Tanganga is nu in balbezit. Tanganga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Prats rent richting de bal. Prats passt de bal zonder na te denken. Nemes is nu in balbezit. Leyva verovert de bal door een tackle van achteren. Leyva schiet op doel. Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leyva rent richting de bal. Leyva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 24%, DC&C TEAM SLATINA 76%.
soarici - DC&C TEAM SLATINA 6:1