Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regulatorii FC FC Targu Mures
atac Tactiek nou
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 49.4
formidable Schieten formidable
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Alexandrescu geeft een lange en hoge pass. Mielcioiu heeft problemen om de bal te vangen. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - FC Targu Mures 1:0

12e minuut.
Vakhula kopt de bal weg. Zahiu is nu in balbezit. Dinkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dinkov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Zahiu passt de bal met de wreef. Materski met een sublieme pass. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap. Jagačanskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - FC Targu Mures 2:0

22e minuut.
Materski probeert naar een medespeler te passen. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu passt de bal met de wreef. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ... Jagačanskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Boniface rent richting de bal. Sucă verovert de bal door een tackle van achteren. Sucă passt de bal zonder na te denken. Materski is nu in balbezit. Materski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Prelević speelt de bal door. Klungelig pakt Bondavalli de bal. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak haalt uit met een fantastische trap. Cheryshev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Oberegger passt de bal met de wreef. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu met een sublieme pass. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Orellana geeft een hoge lob. Frątczak heeft problemen om de bal te vangen. Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak rent richting de bal. Frątczak schiet op doel. Nagatomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - FC Targu Mures 2:1

44e minuut.
Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bondavalli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boniface zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Regulatorii FC - FC Targu Mures 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 63%, FC Targu Mures 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Regulatorii FC - FC Targu Mures 2:2

51e minuut.
Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Hariton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paler raakt geblesseerd tijdens het duel. Alexandrescu met een snel genomen vrije trap. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu draait met de bal, schiet en ... Jagačanskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - FC Targu Mures 3:2

60e minuut.
Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakhula verovert de bal door een tackle van achteren. Vakhula geeft een lange en hoge pass. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Velentzas de bal. Kołodziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Materski onderschept slim de pass. Materski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zahiu rent richting de bal. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - FC Targu Mures 4:2

63e minuut.
Sucă verovert de bal door een tackle van achteren. Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Dinkov met een sublieme pass. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak schiet op doel. Nagatomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Daar is Hariton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu speelt de bal door. Zahiu rent richting de bal. Zahiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bondavalli kopt de bal weg. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dipillo is nu in balbezit. Frątczak onderschept slim de pass. Frątczak draait met de bal, schiet en ... Nagatomi bokst de bal weg. Klungelig pakt Cheryshev de bal. Bondavalli is nu in balbezit. Bondavalli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frątczak rent richting de bal. Frątczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - FC Targu Mures 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 48%, FC Targu Mures 52%.
Regulatorii FC - FC Targu Mures 4:3