Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Fc.BodVic Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11069
Fc.BodVic `R@pid`
433:D Tactiek radu
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 53.4
zwak Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Craioveanu geeft een hoge lob. Voicu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciobănescu neemt de hoekschop. Craioveanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bakke geeft een lange en hoge pass. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu draait met de bal, schiet en ... Babski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 69%, `R@pid` 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.BodVic - `R@pid` 0:0

51e minuut.
Ciobănescu geeft de bal voor. Torje kopt de bal weg. Fernández Pujante kan de bal niet met de borst controleren. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap. Babski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Ulmeanu passt de bal met de wreef. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi met een sublieme pass. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu schiet op doel. Babski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ciobănescu kopt de bal weg. Rákóczi geeft de bal voor. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - `R@pid` 0:1

68e minuut.
Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu onderschept slim de pass. Ulmeanu geeft een lange en hoge pass. Voicu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Torje stond buitenspel. Voicu neemt vlug de vrije trap. Niţescu heeft problemen om de bal te vangen. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paglione is nu in balbezit. Paglione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc.BodVic - `R@pid` 1:1

84e minuut.
Ulmeanu speelt de bal door. Rákóczi geeft een lange en hoge pass. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap. Babski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - `R@pid` 1:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Pujante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciumak heeft problemen om de bal te vangen. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 66%, `R@pid` 34%.
Fc.BodVic - `R@pid` 1:2