Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Torino Unsprezece
4-3-3 2016 Tactiek 343 DM
56% Balbezit 44%
14% Spel op eigen helft 86%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 33.7
formidable Schieten adequate
very good Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Kaknos geeft een lange en hoge pass. Merckpoel geeft een lange en hoge pass. Zduński kopt de bal weg. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu schiet op doel. Skvarčinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel. Skvarčinskas bokst de bal weg.

6e minuut.
Sungurlu onderschept slim de pass. Šedianský verovert de bal door een tackle van achteren. Šedianský probeert naar een medespeler te passen. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Ciocoiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Šedianský de bal. Kouloukidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt D`hoker de bal. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Skvarčinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel. Skvarčinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 1:0

11e minuut.
Priskin geeft een hoge lob. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kaknos ... Strafschop! Kaknos krijgt een gele kaart. Zduński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dobrescu neemt zijn aanloop. Skvarčinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Priskin geeft de bal voor. Dobrescu kopt de bal weg. Zduński rent richting de bal. Zduński draait met de bal, schiet en ... Skvarčinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 2:0

14e minuut.
Ciocoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kouloukidis met een snelle inworp. Šedianský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedianský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skvarčinskas met een harde bal richting middenveld. Priskin kopt de bal weg. Zduński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 3:0

19e minuut.
Ameno onderschept slim de pass. Ameno geeft een lange en hoge pass. Dobrescu speelt de bal door. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rahibov onderschept slim de pass. Rahibov geeft een lange en hoge pass. D`hoker rent richting de bal. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Skvarčinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Priskin rent richting de bal. Priskin geeft de bal voor. Zduński rent richting de bal. Zduński haalt uit met een fantastische trap. Skvarčinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 4:0

23e minuut.
Daar is Ciocoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker speelt de bal door. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Skvarčinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalino passt de bal met de wreef. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu schiet op doel. Skvarčinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 5:0

25e minuut.
Ciocoiu probeert naar een medespeler te passen. Kaknos is nu in balbezit. Kaknos geeft de bal voor. Zduński heeft problemen om de bal te vangen. Zduński haalt uit met een fantastische trap. Skvarčinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ameno verovert de bal door een tackle van achteren. Šedianský speelt de bal door. Klungelig pakt Kouloukidis de bal. Kouloukidis geeft de bal voor. Dobrescu rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 6:0

31e minuut.
Šedianský kopt de bal weg. D`hoker is nu in balbezit. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 7:0

33e minuut.
Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis geeft een lange en hoge pass. Priskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński is nu in balbezit. Zduński schiet op doel. Skvarčinskas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Priskin neemt de hoekschop. Skvarčinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Merckpoel geeft een lange en hoge pass. Kaknos kopt de bal weg. Seti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Priskin rent richting de bal. Priskin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Šedianský rent richting de bal. Šedianský passt de bal in één keer door. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis geeft de bal voor. Zduński springt en kopt de bal. Skvarčinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kouloukidis onderschept slim de pass. Kouloukidis passt de bal met de wreef. Šedianský rent richting de bal. Šedianský passt de bal zonder na te denken. Priskin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Priskin geeft de bal voor. Skvarčinskas probeert naar een medespeler te passen. Šedianský kopt de bal weg. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis probeert naar een medespeler te passen. D`hoker rent richting de bal. D`hoker schiet op doel. Skvarčinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Torino 13%, Unsprezece 87%.
Juventus Torino - Unsprezece 8:0

48e minuut.
Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis met een sublieme pass. D`hoker met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobrescu de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 9:0

52e minuut.
Seti kopt de bal weg. Eryiğit is nu in balbezit. Merckpoel begaat een overtreding. Eryiğit wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Eryiğit kan niet meer verder spelen. Toksözlü komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Králik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priskin rent richting de bal. Priskin passt de bal in één keer door. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Skvarčinskas trapt de bal weg van het doel. Šedianský kopt de bal weg. Dobrescu is nu in balbezit. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker schiet op doel. Skvarčinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Šedianský passt de bal in één keer door. Priskin met een sublieme pass. Daar is Dobrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 10:0

59e minuut.
Priskin verovert de bal door een tackle van achteren. Priskin geeft de bal voor. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński haalt uit met een fantastische trap. Skvarčinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 11:0

59e minuut.
Zduński probeert naar een medespeler te passen. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu passt de bal zonder na te denken. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Priskin rent richting de bal. Priskin geeft een lange en hoge pass. Dobrescu kopt de bal weg. Daar is Zduński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zduński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 12:0

63e minuut.
Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński geeft een lange en hoge pass. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Skvarčinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 13:0

71e minuut.
Skvarčinskas trapt de bal weg. Šedianský kopt de bal weg. Kaknos controleert de bal met de borst. Zduński rent richting de bal. Zduński draait met de bal, schiet en ... Skvarčinskas bokst de bal weg. Daar is Momčilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kouloukidis passt de bal met de wreef. Šedianský is nu in balbezit. Šedianský met een sublieme pass. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Priskin probeert naar een medespeler te passen. Zduński probeert de bal aan de voet te houden. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... Skvarčinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 14:0

80e minuut.
Dobrescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ciocoiu de bal onder controle te krijgen. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 15:0

81e minuut.
D`hoker speelt de bal door. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis geeft een lange en hoge pass. Dobrescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 16:0

83e minuut.
Priskin passt de bal met de wreef. Šedianský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedianský geeft een hoge lob. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Seti passt de bal in één keer door. Rahibov probeert naar een medespeler te passen. Šedianský rent richting de bal. Šedianský geeft een lange en hoge pass. Dobrescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Unsprezece 17:0

86e minuut.
Dobrescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazunyn de bal. Mazunyn geeft een hoge lob. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ameno is nu in balbezit. Ameno geeft de bal voor. Priskin met een sublieme pass. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... Skvarčinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Torino 16%, Unsprezece 84%.
Juventus Torino - Unsprezece 17:0