Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unsprezece Fc Cartierul Confectii Arad
343 DM Tactiek 4123 Atac
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 49.6
average Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Procopan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leclère de bal. Murgoci rent richting de bal. Murgoci schiet op doel. Karipis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Procopan geeft een lange en hoge pass. Hulín heeft problemen om de bal te vangen. Leclère is nu in balbezit. Leclère draait met de bal, schiet en ... Karipis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - Fc Cartierul Confectii Arad 0:1

7e minuut.
Leclère onderschept slim de pass. Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère verovert de bal door een tackle van achteren. Murgoci is nu in balbezit. Murgoci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Varlan kopt de bal weg. Klungelig pakt Leclère de bal. Varlan rent richting de bal. Leclère is nu in balbezit. Leclère draait met de bal, schiet en ... Karipis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Leclère rent richting de bal. Hulín verovert de bal door een tackle van achteren. Murgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - Fc Cartierul Confectii Arad 0:2

17e minuut.
Bickford geeft een lange en hoge pass. Procopan rent richting de bal. Procopan probeert naar een medespeler te passen. Leclère is nu in balbezit. Leclère draait met de bal, schiet en ... Karipis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Toukoniitty probeert naar een medespeler te passen. Scanlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanlon passt de bal in één keer door. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Procopan passt de bal in één keer door. Daar is Hulín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leclère is nu in balbezit. Leclère draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - Fc Cartierul Confectii Arad 0:3

34e minuut.
Ciubotaru geeft een hoge lob. Leclère heeft problemen om de bal te vangen. Leclère passt de bal zonder na te denken. Murgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bickford geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varlan met een snelle inworp. Leclère is nu in balbezit. Leclère haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unsprezece 75%, Fc Cartierul Confectii Arad 25%.
Unsprezece - Fc Cartierul Confectii Arad 0:3

47e minuut.
Hulín trapt de bal weg. Varlan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Leclère de bal onder controle te krijgen. Murgoci is nu in balbezit. Murgoci draait met de bal, schiet en ... Karipis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Arenas geeft een hoge lob. Leclère is nu in balbezit. Leclère probeert naar een medespeler te passen. Daar is Murgoci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murgoci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Tsartsaris de bal. Ciubotaru probeert naar een medespeler te passen. Procopan met een sublieme pass. Murgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Leclère heeft problemen om de bal te vangen. Makai rent richting de bal. Bickford is nu in balbezit. Leclère onderschept slim de pass. Leclère schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - Fc Cartierul Confectii Arad 0:4

65e minuut.
Şerb is nu in balbezit. Şerb geeft een lange en hoge pass. Makai is nu in balbezit. Murgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci schiet op doel. Karipis bokst de bal weg.

66e minuut.
Şerb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Procopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Procopan passt de bal met de wreef. Leclère is nu in balbezit. Leclère schiet op doel. Karipis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Karipis niet meer kan verder spelen. Skvarčinskas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hulín geeft een hoge lob. Procopan geeft de bal voor. Leclère rent richting de bal. Leclère schiet op doel. Skvarčinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - Fc Cartierul Confectii Arad 0:5

73e minuut.
Procopan is nu in balbezit. Varlan is nu in balbezit. Procopan geeft de bal voor. Leclère rent richting de bal. Leclère geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Morita probeert naar een medespeler te passen. Varlan kopt de bal weg. Procopan speelt de bal door. Daar is Leclère, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leclère haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Leclère verovert de bal door een tackle van achteren. Leclère met een sublieme pass. Murgoci rent richting de bal. Klungelig pakt Murgoci de bal. Murgoci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - Fc Cartierul Confectii Arad 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unsprezece 71%, Fc Cartierul Confectii Arad 29%.
Unsprezece - Fc Cartierul Confectii Arad 0:6