Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regulatorii FC CF Gloria Bistrita
atac Tactiek oo
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 58.2
formidable Schieten outstanding
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Balint passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Materski de bal. Hudysz onderschept slim de pass. Zahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu schiet op doel. Mitreski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Paler is nu in balbezit. Paler passt de bal met de wreef. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu schiet op doel. Mitreski bokst de bal weg. Hudysz met een sublieme pass. Materski geeft de bal voor. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap. Mitreski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Didu kopt de bal weg. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheryshev. Orlich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Didu wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - CF Gloria Bistrita 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Cheryshev de bal. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño passt de bal met de wreef. Orlich rent richting de bal. Orlich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - CF Gloria Bistrita 0:2

19e minuut.
Sedov probeert naar een medespeler te passen. Ferreira rent richting de bal. Ferreira geeft een hoge lob. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - CF Gloria Bistrita 0:3

24e minuut.
Matterne met een sublieme pass. Carreño is nu in balbezit. Carreño passt de bal in één keer door. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - CF Gloria Bistrita 0:4

26e minuut.
Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu geeft een hoge lob. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu haalt uit met een fantastische trap. Mitreski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - CF Gloria Bistrita 1:4

27e minuut.
Balint geeft de bal voor. Orlich rent richting de bal. Orlich met een sublieme pass. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - CF Gloria Bistrita 1:5

32e minuut.
Didu speelt de bal door. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño passt de bal in één keer door. Orlich rent richting de bal. Orlich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu rent richting de bal. Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Materski heeft problemen om de bal te vangen. Materski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 50%, CF Gloria Bistrita 50%.
Regulatorii FC - CF Gloria Bistrita 1:5

47e minuut.
Matterne met een sublieme pass. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Vakhula verovert de bal door een tackle van achteren. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - CF Gloria Bistrita 1:6

50e minuut.
Orlich is nu in balbezit. Cheryshev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orlich raakt geblesseerd tijdens het duel. Orlich kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - CF Gloria Bistrita 1:7

55e minuut.
Carreño verovert de bal door een tackle van achteren. Carreño passt de bal met de wreef. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint geeft de bal voor. Didu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orlich rent richting de bal. Orlich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - CF Gloria Bistrita 1:8

58e minuut.
Didu met een sublieme pass. Carreño is nu in balbezit. Carreño passt de bal met de wreef. Orlich is nu in balbezit. Orlich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Bălăcescu trapt de bal weg. Sedov kopt de bal weg. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aelpler komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dipillo verovert de bal door een tackle van achteren. Dipillo geeft de bal voor. Inworp. Tâlvan met een snelle inworp. Ferreira geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bălăcescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Didu met de inworp. Orlich rent richting de bal. Orlich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu speelt de bal door. Klungelig pakt Orlich de bal. Aelpler rent richting de bal. Aelpler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bălăcescu trapt de bal weg van het doel. Sucă kopt de bal weg. Matterne probeert de bal aan de voet te houden. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler schiet op doel. Mitreski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 59%, CF Gloria Bistrita 41%.
Regulatorii FC - CF Gloria Bistrita 1:8