Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Arena Leilor
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 36615
craiova forever Regulatorii FC
1w_last Tactiek atac
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
44.6 gemiddelde waardering 44.8
solide Schieten zeer goed
solide Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Dipillo geeft de bal voor. Materski is nu in balbezit. Materski met een sublieme pass. Paler is nu in balbezit. Paler haalt uit met een fantastische trap. Sârbulescu bokst de bal weg.

10e minuut.
Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu geeft de bal voor. Paler kopt de bal weg. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dipillo kopt de bal weg. Xuân Trường rent richting de bal. Xuân Trường geeft een hoge lob. Wypij rent richting de bal. Wypij draait met de bal, schiet en ... Nagatomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bunić onderschept slim de pass. Bunić probeert naar een medespeler te passen. Wypij rent richting de bal. Wypij schiet op doel. Nagatomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bunić passt de bal met de wreef. Daar is Paterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paterson geeft een hoge lob. Daar is Wypij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wypij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craiova forever 44%, Regulatorii FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
craiova forever - Regulatorii FC 0:0

47e minuut.
Becali met een sublieme pass. Xuân Trường rent richting de bal. Xuân Trường passt de bal zonder na te denken. Marincea rent richting de bal. Marincea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - Regulatorii FC 1:0

48e minuut.
Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrescu geeft een hoge lob. Materski bereikt de bal nog maar net als eerste. Materski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
craiova forever - Regulatorii FC 1:1

53e minuut.
Zahiu passt de bal met de wreef. Materski rent richting de bal. Materski passt de bal met de wreef. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - Regulatorii FC 1:2

60e minuut.
Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea geeft een hoge lob. Xuân Trường kopt de bal weg. Wypij is nu in balbezit. Wypij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ţărus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paterson met de inworp. Biro-Biro is nu in balbezit. Biro-Biro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mielcioiu passt de bal zonder na te denken. Paler rent richting de bal. Paler geeft een hoge lob. Biro-Biro probeert de bal aan de voet te houden. Zahiu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Marincea heeft problemen om de bal te vangen. Biro-Biro is nu in balbezit. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea onderschept slim de pass. Marincea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Xuân Trường passt de bal zonder na te denken. Bunić is nu in balbezit. Bunić met een sublieme pass. Wypij is nu in balbezit. Wypij draait met de bal, schiet en ... Nagatomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Paterson rent richting de bal. Biro-Biro is nu in balbezit. Paterson probeert naar een medespeler te passen. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij haalt uit met een fantastische trap. Nagatomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craiova forever 37%, Regulatorii FC 63%.
craiova forever - Regulatorii FC 1:2