Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as sinauti fc fanu falticeni
cu tupeu Tactiek max
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 57.7
solid Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Bieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata onderschept slim de pass. Cruzata passt de bal zonder na te denken. Tushishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tushishvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Reus met een sublieme pass. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán geeft een lange en hoge pass. Tushishvili krijgt zijn hoofd ertegen. Tobin bokst de bal weg. Kosev onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Voska neemt de hoekschop. Tushishvili springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milický met een sublieme pass. Klungelig pakt Tobin de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - fc fanu falticeni 0:1

12e minuut.
Bieliński controleert de bal met de borst. Cruzata verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzata passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gaitán de bal. Gaitán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Voska kopt de bal weg. Tushishvili is nu in balbezit. Bieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata onderschept slim de pass. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Daar is Kalaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraisse verovert de bal door een tackle van achteren. Fraisse met een sublieme pass. Voska geeft een hoge lob. Cruzata maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - fc fanu falticeni 0:2

17e minuut.
Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei rent richting de bal. Voska verovert de bal door een tackle van achteren. Voska geeft een lange en hoge pass. Tushishvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - fc fanu falticeni 0:3

37e minuut.
Cruzata probeert naar een medespeler te passen. Badinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu rent richting de bal. Gaitán onderschept slim de pass. Gaitán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Voska geeft de bal voor. Riucu verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitán rent richting de bal. Gaitán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - fc fanu falticeni 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as sinauti 67%, fc fanu falticeni 33%.
as sinauti - fc fanu falticeni 0:4

51e minuut.
Reus met een sublieme pass. Daar is Assche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaitán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Assche wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Assche kan niet meer verder spelen. de Araújo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Odrwąż geeft een hoge lob. Kosev verovert de bal door een tackle van achteren. Voska bereikt de bal nog maar net als eerste. Voska geeft de bal voor. Tushishvili springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Alonso Bonilla komt het veld opgelopen. Badinter met de inworp. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitán geeft een hoge lob. Cruzata krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

68e minuut.
Tushishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieliński onderschept slim de pass. Gaitán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gaitán krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Alonso Bonilla geeft de bal voor. Gaitán rent richting de bal. Gaitán passt de bal met de wreef. Tushishvili heeft problemen om de bal te vangen. Tushishvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Radzewicz stond buitenspel. Badinter maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tushishvili springt en kopt de bal. Tobin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata passt de bal zonder na te denken. Tushishvili rent richting de bal. Tushishvili schiet op doel. Tobin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as sinauti 63%, fc fanu falticeni 37%.
as sinauti - fc fanu falticeni 0:4