Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as sinauti F.C.BOOMLORD
cu tupeu Tactiek 442b
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Kosev onderschept slim de pass. Kosev geeft een lange en hoge pass. Radzewicz kopt de bal weg. de Araújo rent richting de bal. de Araújo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Janićijević heeft problemen om de bal te vangen. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo passt de bal met de wreef. Daar is Radzewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radzewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Reus onderschept slim de pass. Reus geeft een hoge lob. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Frček probeert naar een medespeler te passen. Kalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaj speelt de bal door. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - F.C.BOOMLORD 1:0

19e minuut.
Gugo is nu in balbezit. Radzewicz onderschept slim de pass. Radzewicz passt de bal met de wreef. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo schiet op doel. Paal! Bükszegi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Göksu passt de bal met de wreef. Thomas is nu in balbezit. Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas draait met de bal, schiet en ... Tobin bokst de bal weg.

22e minuut.
Tobin trapt de bal weg van het doel. Radzewicz kopt de bal weg. de Araújo rent richting de bal. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Frček met een sublieme pass. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzewicz passt de bal met de wreef. de Araújo rent richting de bal. de Araújo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Onofrei met een snelle inworp. Reus geeft een lange en hoge pass. Radzewicz is nu in balbezit. Radzewicz draait met de bal, schiet en ... Bükszegi bokst de bal weg.

38e minuut.
Göksu rent richting de bal. Riucu verovert de bal door een tackle van achteren. Riucu probeert naar een medespeler te passen. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Carabelli met een sublieme pass. Bảo Hoàng rent richting de bal. Riucu verovert de bal door een tackle van achteren. Riucu geeft een hoge lob. de Araújo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bükszegi probeert naar een medespeler te passen. Göksu kopt de bal weg. Carabelli speelt de bal door. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng schiet op doel. Tobin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bảo Hoàng passt de bal met de wreef. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu speelt de bal door. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel. Tobin bokst de bal weg.

45e minuut.
Carabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Carabelli passt de bal in één keer door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
as sinauti - F.C.BOOMLORD 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as sinauti 51%, F.C.BOOMLORD 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
as sinauti - F.C.BOOMLORD 1:1

48e minuut.
Mosiński kan de bal niet met de borst controleren. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Smoleń zijn tegenspeler op de grond. Smoleń is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

50e minuut.
Mosiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kicek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomas is nu in balbezit. Thomas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dudnic heeft problemen om de bal te vangen. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo passt de bal met de wreef. Radzewicz is nu in balbezit. Radzewicz haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - F.C.BOOMLORD 2:1

55e minuut.
Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaj passt de bal met de wreef. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Riucu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frček de bal. Frček speelt de bal door. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Riucu geeft een hoge lob. Inworp. Göksu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carabelli geeft de bal voor. Bảo Hoàng springt en kopt de bal. Tobin bokst de bal weg.

66e minuut.
Frček heeft problemen om de bal te vangen. Carabelli is nu in balbezit. Carabelli passt de bal zonder na te denken. Göksu rent richting de bal. Göksu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tobin met een harde bal richting middenveld. Radzewicz probeert naar een medespeler te passen. de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Göksu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bảo Hoàng met een sublieme pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
as sinauti - F.C.BOOMLORD 2:2

80e minuut.
Göksu probeert naar een medespeler te passen. Bảo Hoàng met een sublieme pass. Riucu heeft problemen om de bal te vangen. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bảo Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosev speelt de bal door. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lăzărescu kan de bal niet met de borst controleren. Radzewicz is nu in balbezit. Radzewicz passt de bal in één keer door. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo draait met de bal, schiet en ... Bükszegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as sinauti 51%, F.C.BOOMLORD 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
as sinauti - F.C.BOOMLORD 2:2