Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SR Brasov FC Arsenal Severin
decaru Tactiek 541
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 33.2
very good Schieten average
excellent Passen poor
good Verdedigen average


3e minuut.
Bednarczyk is nu in balbezit. Twellman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bednarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bednarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 1:0

3e minuut.
Lucian passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Belcea de bal onder controle te krijgen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 2:0

9e minuut.
Twellman is nu in balbezit. Gąbka onderschept slim de pass. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Ghişoiu bokst de bal weg.

11e minuut.
Boyanov rent richting de bal. Cişmaşu onderschept slim de pass. Cişmaşu met een sublieme pass. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Barra passt de bal in één keer door. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu begaat een overtreding. Beţivu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Barra is nu in balbezit. Barra met een sublieme pass. Klungelig pakt Bednarczyk de bal. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 3:0

27e minuut.
Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea geeft de bal voor. Bednarczyk kopt de bal weg. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel. Ghişoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 4:0

31e minuut.
Beştea met een sublieme pass. Maghiaru probeert naar een medespeler te passen. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 5:0

33e minuut.
Daar is Gąbka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 6:0

36e minuut.
Bednarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gąbka rent richting de bal. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Cişmaşu met de inworp. Barra probeert naar een medespeler te passen. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 7:0

42e minuut.
Barra is nu in balbezit. Barra met een sublieme pass. Beţivu is nu in balbezit. Bednarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cişmaşu geeft een hoge lob. Twellman probeert de bal aan de voet te houden. Gąbka kopt de bal weg. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ... Ghişoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Daar is Gąbka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 41%, FC Arsenal Severin 59%.
SR Brasov - FC Arsenal Severin 8:0

46e minuut.
Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra passt de bal met de wreef. Geantă speelt de bal door. Klungelig pakt Gąbka de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Barra is nu in balbezit. Barra passt de bal zonder na te denken. Cişmaşu speelt de bal door. Gąbka rent richting de bal. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Bednarczyk de bal. Beţivu rent richting de bal. Bednarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 9:0

55e minuut.
Boyanov met een sublieme pass. Dealbert Ibáñez rent richting de bal. Barra begaat een overtreding. Barra krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Beţivu verovert de bal door een tackle van achteren. Beţivu met een sublieme pass. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Ghişoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Şipoş rent richting de bal. Cişmaşu onderschept slim de pass. Cişmaşu geeft de bal voor. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk schiet op doel. Ghişoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Klungelig pakt Cişmaşu de bal. Cişmaşu geeft een hoge lob. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel. Ghişoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 10:0

68e minuut.
Cişmaşu met een snelle inworp. Barra rent richting de bal. Barra geeft de bal voor. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk schiet op doel. Ghişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Barra kopt de bal weg. Bednarczyk rent richting de bal. Daar is Bednarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 11:0

77e minuut.
Andreiescu passt de bal zonder na te denken. Cişmaşu met een sublieme pass. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC Arsenal Severin 12:0

80e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea geeft de bal voor. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel. Ghişoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ghişoiu trapt de bal weg van het doel. Barra is nu in balbezit. Barra passt de bal in één keer door. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Ghişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Minh Toàn geeft een hoge lob. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu passt de bal in één keer door. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 44%, FC Arsenal Severin 56%.
SR Brasov - FC Arsenal Severin 12:0