Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.BOOMLORD FC ARGES PITEȘTI 2020
442b Tactiek xxx
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Kontogiannidis speelt de bal door. Pieszek rent richting de bal. Pieszek passt de bal zonder na te denken. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka schiet op doel. Bükszegi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kontogiannidis probeert naar een medespeler te passen. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik passt de bal zonder na te denken. Przecherka is nu in balbezit. Przecherka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Aplea onderschept slim de pass. Aplea geeft de bal voor. Chorabik is nu in balbezit. Przecherka is nu in balbezit. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi bokst de bal weg.

19e minuut.
Kontogiannidis passt de bal zonder na te denken. Pieszek is nu in balbezit. Pieszek passt de bal zonder na te denken. Przecherka is nu in balbezit. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kontogiannidis geeft de bal voor. Bódis probeert de bal met de borst te controleren. Bódis passt de bal zonder na te denken. Przecherka is nu in balbezit. Przecherka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Göksu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Przecherka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przecherka schiet op doel. Bükszegi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Thomas speelt de bal door. Göksu rent richting de bal. Göksu passt de bal zonder na te denken. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Janićijević rent richting de bal. Przecherka onderschept slim de pass. Przecherka geeft de bal voor. Pieszek krijgt zijn hoofd ertegen. Fajth verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 70%, FC ARGES PITEȘTI 2020 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.BOOMLORD - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:0

51e minuut.
Pieszek rent richting de bal. Kontogiannidis is nu in balbezit. Kontogiannidis passt de bal zonder na te denken. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

58e minuut.
Przecherka kopt de bal weg. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fajth krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Göksu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göksu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Figoli de bal. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bódis is nu in balbezit. Carabelli onderschept slim de pass. Carabelli passt de bal in één keer door. Daar is Göksu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göksu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kontogiannidis met een sublieme pass. Przecherka rent richting de bal. Chorabik met een sublieme pass. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Göksu is nu in balbezit. Bódis verovert de bal door een tackle van achteren. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka schiet op doel. Bükszegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kontogiannidis passt de bal in één keer door. Pieszek rent richting de bal. Chorabik probeert naar een medespeler te passen. Przecherka is nu in balbezit. Przecherka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:1

77e minuut.
Bảo Hoàng kopt de bal weg. Klungelig pakt Göksu de bal. Göksu geeft een hoge lob. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... Stanciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Dudnic de bal onder controle te krijgen. Kontogiannidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudnic. Dudnic krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Janićijević onderschept slim de pass. Bódis onderschept slim de pass. Bódis met een sublieme pass. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Daar is Pieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorabik is nu in balbezit. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Przecherka rent richting de bal. Przecherka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Bảo Hoàng schiet op doel. Scarlat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Göksu zal de hoekschop nemen. Bảo Hoàng springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 57%, FC ARGES PITEȘTI 2020 43%.
F.C.BOOMLORD - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:1