Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as sinauti UCV48
cu tupeu Tactiek 541 D
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 33.3
very good Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Radzewicz is nu in balbezit. Butacu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radzewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Onofrei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radzewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - UCV48 1:0

13e minuut.
Kosev geeft een hoge lob. Camboni controleert de bal met de borst. de Araújo is nu in balbezit. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Riucu probeert naar een medespeler te passen. Bieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieliński geeft een lange en hoge pass. Kalaj heeft problemen om de bal te vangen. Kalaj draait met de bal, schiet en ... Luts bokst de bal weg.

23e minuut.
de Araújo geeft een hoge lob. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga onderschept slim de pass. Kosev onderschept slim de pass. Kosev speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Qəribli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Assche passt de bal met de wreef. Kalaj heeft problemen om de bal te vangen. Kalaj geeft een lange en hoge pass. de Araújo is nu in balbezit. Bieliński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Onofrei geeft een lange en hoge pass. Radzewicz kopt de bal weg. Cacoveanu heeft problemen om de bal te vangen. de Araújo rent richting de bal. de Araújo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as sinauti 38%, UCV48 62%.
as sinauti - UCV48 1:0

51e minuut.
Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei rent richting de bal. Onofrei geeft de bal voor. de Araújo maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Kołodyński de bal. Luts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bieliński rent richting de bal. Bieliński geeft een hoge lob. Cacoveanu rent richting de bal. de Araújo onderschept slim de pass. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Luts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
de Araújo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalaj de bal. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei geeft de bal voor. de Araújo krijgt zijn hoofd ertegen. Luts bokst de bal weg.

57e minuut.
Onofrei geeft de bal voor. Wakulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo geeft een hoge lob. Radzewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lunar komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Onofrei geeft de bal voor. Daar is Borgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunar geeft een hoge lob. Daar is Wakulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - UCV48 2:0

69e minuut.
Bieliński speelt de bal door. Kalaj rent richting de bal. Kalaj met een sublieme pass. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Riucu is nu in balbezit. Riucu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kołodyński de bal onder controle te krijgen. de Araújo rent richting de bal. de Araújo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Butacu rent richting de bal. Kalaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaj speelt de bal door. Lunar is nu in balbezit. Lunar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt de Araújo de bal. Bieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieliński passt de bal in één keer door. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo draait met de bal, schiet en ... Luts bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - UCV48 3:0

86e minuut.
Riucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu geeft een hoge lob. Onofrei rent richting de bal. Onofrei geeft een hoge lob. de Araújo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - UCV48 4:0

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Qəribli de bal onder controle te krijgen. Kalaj kopt de bal weg. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo schiet op doel. Luts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as sinauti 32%, UCV48 68%.
as sinauti - UCV48 4:0